2777
2789
من هموروئید عمل کردم خوب شدم شکر خدا، البته هفت سال پیش اینا عمل کردم

عمل چی کردین میشه توضیح بدی خدا خیرت بده از استرس دارم میمیرم چند هفته بعد خوب شدین واقعا نتیجه داد بی اختیاری گاز و مدفوع نگرفتین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر گفت شقاق و هموروئید داخلی

آخه شقاق از  ر ا ب ط ه.  م ق ع د ی.  میشه و هموروئید از یبوست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
منم دارم از عمل هم میترسم فعلا فیزیوتراپی کف لگن یا همون بیوفیدبک میرم ببینم چی میشه من هنوز یبوست د ...

با بدبختی با تغذیه صب و عصر میوه ،هرروز انجیر ،لبو آب زیاد   فیزیو تراپی برای چیه

همه نوع پماد و ژل داده خوب نمیشه

اینی که گفتمو استفاده کردی؟

چون من خودم فقط با این خوب شدم اطرافیانمم همینطور

😁😏? 'How you doin                                                    ایرانِ آزادِ من🖤🕊
عمل چی کردین میشه توضیح بدی خدا خیرت بده از استرس دارم میمیرم چند هفته بعد خوب شدین واقعا نتیجه داد ...

من از دوران راهنمایی یبوست داشتم و رفته رفته خیلی شدید تر شد ولی خجالت می کشید دکتر برم و به کسی بگم، و خودمم میدیدم رفته رفته تبدیل هموروئید میشه این درحالی شد که با عرض معذرت سه تا هموروئید در اومد،  تا اینکه نامزد شدم خیلی سال ازش می‌گذشت دیگه غیر قابل تحمل شده بود اذیت میشدم نمی تونستم بشینم و....آخرش با نامزدم و مامانم رفتیم دکتر یا بهتره بگم بیمارستان چون شرایطم وخیم بود راه نمیتونستم برم، دکتر اورژانسی بستریم کرد یه سری محلول داد خوردم و گف دیگه هیچی نخور ناشتا باش تا فردا منم گلاب به روت فقط تا فردا صب موندم دسشویی ا س ه ا ل گرفتم بخاطر محلولا، صبح عملم کرد سه تا هموروئید رو در آورد و بهم گف یه پلیپ عفونی هم داخل داشتی که تو معاینه متوجه نشده بودم و خیلی خطرناک بود اگه یکمم میموند خدایی نکرده به غ د ه س ر ط ا ن ی تبدیل میشد، شرایطم خیلی وخیم بود، درسته یه هفته ده روز بعد عمل اذیت شدم درد کشیدم و موقع دسشویی رفتن مردمو زنده شدم و از حال رفتم از شدت درد ولی خب می ارزید به راحتی بعد عمل، چون قبل عملم شرایطم خیلی بد بود یبوست زندگیمو به کل داغون کرده بود از همه چی افتاده بودم هیچی نمیخوردم که یبوست نشم و اذیت نشم خیلی بد بود، خداروشکر من بعد عمل به کل خوب شدم و راحت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
نه دیگه همون یبوست وقتی که سفته باعث زخم میشه اون موردو نداشتم یبوست گرفتم اینجوری شد

آره بابا من به قدری شدید بودم که ببخش انقد ازم خون می رفت شک می کردم که پ ر ی و د شدم شاید یعنی افتضاااااح

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بابا من به قدری شدید بودم که ببخش انقد ازم خون می رفت شک می کردم که پ ر ی و د شدم شاید یعنی افتض ...

ينى بيرون زدگى داشتيد؟

اخه خواهرمم همين مشكلوداره ولى ازعمل ميترسه

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
ينى بيرون زدگى داشتيد؟ اخه خواهرمم همين مشكلوداره ولى ازعمل ميترسه

افتضاحححححح

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با بدبختی با تغذیه صب و عصر میوه ،هرروز انجیر ،لبو آب زیاد   فیزیو تراپی برای چیه

برا آموزش عضلات کف لگن که مشکل پیدا کردن مثلا سفت شدن و اسپاسم پیدا کردن یا ضعیف شدن یا هردو فعلا به عمل فکر نکن برگشت داره تو خیلی موارد منم از قبل عید درگیرم ولی نمیخوام عمل کنم