2777
2789
عنوان

💥کسی تعبیر خواب بلده؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 29 پست

خیره ان شالله .حس میکنم اون گرگ ،موردی هست که برای آبروی خودتون و پدرتون مضره .اون بچه هم سنبل پاکی و قداست خانوادگیتونه.

خیلی مراقب باشید و صدقه هم بدید.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
توی خوابت متوجه جنسیت گرگ نشدی؟

نه اصلا 

ولی خاکستری و بزرگ و خیلی ترسناک بود

و تعداد زیادی زن رو از قبل گرفته بود و کشته بود 

پدر منم برد کنار اونا ولی نخوردش

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه از راه نامشروع به پول یا مقامی برسی؛

و دشمنتون‌ از حسادت زیاد در پی ضربه زدنه‌ و انقدر‌ در تلاش ضربه زدنه که یه ضرر کوچکی بهتون میزنه 

صدقه بده خوبه 

بابام تعبیرش کرد 

چون بابام تعبیر خواب بلده 

خیره ان شالله .حس میکنم اون گرگ ،موردی هست که برای آبروی خودتون و پدرتون مضره .اون بچه هم سنبل پاکی ...

واو .....

چه تعبیری 

ممنونم از راهنماییت

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
نه بگو اوکیه

این دوتاتعبیری که میگم به نظرم ضعیف هستن ولی میگم اول اینکه شایدخواستگارقوی داشته باشی که اخلاق بدی داره دومابه معنای کم بودن اعتقادات مذهبی ت باشه واینکه بادیگران خوب رفتارنمیکنی عزیزم چون خودت گفتی اوکی هست گفتم وگرنه نمیگفتم

ممکنه از راه نامشروع به پول یا مقامی برسی؛  و دشمنتون‌ از حسادت زیاد در پی ضربه زدنه‌ و انقدر‌ ...

مممنون که بهم لطف کردی و ازشون پرسیدی 

تشکر کن از ایشون 

چشم❤

واو ..... چه تعبیری  ممنونم از راهنماییت

خواهش میکنم .یه وقت تو این شلوغ بازیها نریدا خصوصا برای حمایت عشقت 😉

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
این دوتاتعبیری که میگم به نظرم ضعیف هستن ولی میگم اول اینکه شایدخواستگارقوی داشته باشی که اخلاق بدی ...

خواستگار .... ندارم..... 

نه مهربونم بیشتر وقتا هرچند اذیت می کنم

ممنون از راهنمایی هات دوست خوبم

خواهش میکنم .یه وقت تو این شلوغ بازیها نریدا خصوصا برای حمایت عشقت 😉

کدوم شلوغ بازی ها عزیزم

منظورت رو نمی فهمم

کدوم شلوغ بازی ها عزیزم منظورت رو نمی فهمم

شلوغیهای  سیاسی اجتماعی این روزا

خواستگار .... ندارم.....  نه مهربونم بیشتر وقتا هرچند اذیت می کنم ممنون از راهنمایی هات دوست ...

خواهش میکنم عزیزم منظورازخواستگارشخصی هست که ممکنه درآینده بیاد ولی گفتم این دوتای آخراحتمالشون ضعیف هست

دراینکه اون آدم قصدتخریب زندگیتون رودارن شک ندارم خیلی مراقب خودتون باشین عجیبه برام که تااین حدکینه داره نسبت به شما...چون شخص دیگه ای هم این خواب روبراش دیده بودن وواقعابه خاطرکینه اون آدم زندگیش خراب شدمواظب باشیدصدقه بدیدخیلی زیاد

شلوغیهای  سیاسی اجتماعی این روزا

نه نمی ریم 

امیدوارم کسی آسیب نبینه دیگه😔

خواهش میکنم عزیزم منظورازخواستگارشخصی هست که ممکنه درآینده بیاد ولی گفتم این دوتای آخراحتمالشون ضعیف ...

من هیچوقت فکر نمی کردم دشمن داشته باشم یا کسی باشه که ازم کینه داشته باشه 

ولی حق با شماست احتمالا همینه تعبیرش 

نمی فهمم اون آدم کیه و کجا باید دنبالش بگردم