2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 105 پست
دقیقا منم شرایطم همینطور و مالی نمیتونم، حرفی هم بزنیم میگن پول ندارین بچه میخواین چیکار . من تاالان ...

خدا بزرگ همیشه سر نمازم از ته دل اول بقیه رو دعا کردم..گفتن اول به بقیه بده بعد بمنم بده..نمیدونم حکمتش چیه یه بچه رو برامون زیاد میبینه بازم شکر 

🌷خدایا شکرت🌷
وای چقدر خوشحالم که نتیجه گرفتین، نمیدونم برای من که اصلا نتیجه نداد، خیلی تقویتی خوردم، ایندفعه از ...

خدا بزرگه ناامیدنباش انشالله قسمت همه منتظرها سرنماز به همه اونایی که نینی میخوان دعا میکنم انشالله دامنتون سبزبشه

خدایادستم به آسمانت نمیرسداماتوکه دستت به زمین ات میرسدبلندم کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ها میگن وقتت رو تلف نکن و مستقیم برو آی وی اف ولی آی وی اف هزینش زیاده وقتی آدم نداره ب جا اینک ...

شایدیه دکتر خوب پیدا کنم برم پیش یکی دیگه اول همون ای یو ای رو انجام بدم چون هزینش پایین اگه نشد پول جمع کنیم بعد برم ای وی اف

🌷خدایا شکرت🌷
شایدیه دکتر خوب پیدا کنم برم پیش یکی دیگه اول همون ای یو ای رو انجام بدم چون هزینش پایین اگه نشد پول ...

انشاا‌‌ ک نتیجه میگیری عزیزم .دکتر دهقانی عالی هستن اصفهان شماره کیلینیک رو برات میزارم

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
شایدیه دکتر خوب پیدا کنم برم پیش یکی دیگه اول همون ای یو ای رو انجام بدم چون هزینش پایین اگه نشد پول ...

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
خب اگر با اهدایی مشکلی نداری و به اندازه کافی درمان و دارو استفاده کردید پس اقدام کنید  چند نف ...

منم مثل شما اول با اهدایی مشکل داشتم ولی شوهرم از نظر علمی کامل برام توضیح داد که اونقدرهام تاثیر گذار نیست وDNA تحت تاثیر خون حدود 90درصد تغییر میکنه.

ولی متاسفانه به قول مهناز از نظر مالی الان واقعا مشکل داریم که اونم میدونم قضاوت میشیم اگر پول ندارین بچه میخواین چیکار. 

هرچند شوهرم میگه نگران پولش نباش جورش میکنم ی طوری ولی وقتی میدونم فعلا راهی نداریم برا تامین چطوری بهش فشار بیارم

عزیزم از آی یو آی شروع کن .من دکتر بهم گفت ای وی اف کن اما گفتم ای یو ای انجام میدم اگر نگرفت آی وی ...

عزیزم دکتر دهقانی کدوم کلینیک هستن؟ بعد همون خانم که جوان هستن منظورتونه؟

منم مثل شما اول با اهدایی مشکل داشتم ولی شوهرم از نظر علمی کامل برام توضیح داد که اونقدرهام تاثیر گذ ...

انشالله زودتر جور میشه 

مرسی از توضیحت عزیزم 💐

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
@atresib     عزیزم این تاپیکو بخون از اول تا اخر به دردت می خوره   ‍

چشم..ممنونم ممنونم عزیزم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
من عمم ای وی اف کرد نتیجه هم گرفت اگر اشتباه نکنم پیش دکتر سوزان پیروان میرفت

دکتر سوزان پیروان منم اسمشو خیلی شنیدم تو تاپیکا من زگیلی تناسلی دارم دنبال دکتر خوب میگردم خیلیا دکتر پیروانو پیشنهاد دادن 

دکتر خوش اخلاقیه؟