2777
2789
عنوان

برونشیت😐

664 بازدید | 7 پست

سلام

من ۲۳ روز پیش آنفولانزای شدید گرفتم

دوبار رفتم دکتر ولی داروهاشو خیلی استفاده نکردم خوب شدم ولی سرفه میکردم

چهارشنبه این هفته تو سرما خوابیدم پاشدم دیدم دارم میمیرم

دیروز رفتیم باز دکتر)عمومی( گفت برونشیته و وضع ریه هات خیلی خرابه

سرفه زیاد میکردم و خلط بسیار

کسی بود اینجوری باشه؟گفت چهارشنبه بازم بیا 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
من برونشیت دارم.گهگاه عود میکنه.دکتر عمومی نره برو متخصص.چیزی نیس شربت اینا میده خوب میشه ولی دست دس ...

یعنی بازم برم؟نمیبرن که😂دیروز رفتم ولی نسبت به دیروز خیلی بهترم اون سرم و آمپولی که زد بهترم کرده

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بازم برم؟نمیبرن که😂دیروز رفتم ولی نسبت به دیروز خیلی بهترم اون سرم و آمپولی که زد بهترم کرده

نه دیگه بهتر شدی که نرو.ولی اگه خدای نکرده دیدی ادامه دار شد سرفه هات به خصوص وقتایی که دراز کشیدی اونوقت برو

من برونشیت دارم.گهگاه عود میکنه.دکتر عمومی نره برو متخصص.چیزی نیس شربت اینا میده خوب میشه ولی دست دس ...

خانمی شما گفتی برونشیت داری چه علائمی داری و اینکه چه دارویی مصرف میکنی ویا چه دمنوشی ،خلط مدام هم جزو علایم برونشیته،می‌بخشید سوالای زیادی پرسیدم دسترسی به دکتر ندارم‌میشه بفرمایید چه دارویی استفاده کردید

خانمی شما گفتی برونشیت داری چه علائمی داری و اینکه چه دارویی مصرف میکنی ویا چه دمنوشی ،خلط مدام هم ج ...

عزیزم من خیلی ساله دیگه دارو مصرف نمیکنم یادم نیس داروها ولی علامت اصلیش برا من سرفه های شدید به خصوص وقتی دراز میکشیدم بود.خلط نداشتم تا جاییکه یادمه

عزیزم خوددرمانی نکن حتما باید بری دکتر . دارو مصرف کنی. من دیر رفتم . حالم بد شده بود. به توصیه دوستانم با دکتر شهرام سیدی مشورت کردم. کارشون فوق العاده بود و با یک نسخه خوب شدم. اگر خواستین اسمشون در گوگل سرچ کنید.