2777
2789
عنوان

خیانت و چت عاشقانه

1249 بازدید | 76 پست

سلام خانما سه ماه پیش که به شوهرم شک کرده بودم بالاخره رفتم سراغ گوشیش.پیام هاش رو به دختره دیدم.دختره رو شناختم.شوهرم پاک بود.ولی این دختره چند ماه روی مخش راه رفت تا شوهرم که وا داد تا جایی که میگه دستش هم گرفتم.میگه فقط یه ماه وا داده بود و دو هفته تازه همدیگه رو دیده بودن که من فهمیدم.شوهرم میگه من فکر کردم تو دیگه دوستم نداری.راست میگه اینقدر اذیتم کرده بود که سرد شده بودم.دو تا دختر کوچیک دارم.خیلی پشیمون بود.خونه و ماشین رو به عنوان بخشی از مهریه گرفتم به علاوه حق طلاق. الان دلم میخواد به زندگی برگردم و روی هدف هام تمرکز کنم ولی فکر و خیال رهام نمیکنه.همش افسرده م.شوهرم خسته شده.میگه اینقدر دیگه من و خودت رو اذیت نکن.من درس گرفتم.چکار کنم به نظرتون رها بشم؟

ده ساله ازدواج کردم و تا حالا ازش ناپاکی ندیده بودم

بهش یه فرصت دیگه بده

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی برا من توضیح بددددده چرا دخترا میان با مردای متاهل....چراااااا...یعنی اعصابم خرد میکنن..اگ مرض دارین  ب این کاراتون عادت کردین  برین با مجرد حداقل..مگ مرد برا شما کمه آخه ک زندگی بقیه رو دارین نابود میکنید..اه 

برین بهه دخترهه ابروش ببررررر 😑

اذیتش کردم.اینقدر به خودش و خانواده ش زنگ زدم که به غلط کردن افتاد.حتی می گفت شوهرت دوستت داره.دوباره زندگیت رو بچین.دیگه کاری به زندگیت ندارم تو هم کاری به من نداشته باش.باباش معتاده و مامانش شوهر داره.شوهرم میگه فقط دلم براش سوخته بوده.

آخ عزیزم چقدر منی،من دیگه انگار مُردم، پوچ کرد منو،همه چیزم‌ بهم داد ولی دل من صاف نمیشه غرورِ منو‌نشونه گرفت 

وچقدر وقیحن وقتی میگن فراموشش کن خودتو اذیت نکن دلم میخواد لهش کنم من ریزترین حرکتی ازش ببینم بی صدا برای همیشه تمومش میکنم

یکی برا من توضیح بددددده چرا دخترا میان با مردای متاهل....چراااااا...یعنی اعصابم خرد میکنن..اگ مرض د ...

منم بخش گفتم هرزگیت رو برو یه جای دیگه

از زندگی من گمشو بیرون

اذیتش کردم.اینقدر به خودش و خانواده ش زنگ زدم که به غلط کردن افتاد.حتی می گفت شوهرت دوستت داره.دوبار ...

بگو اونش دیگ ب شما ربطی نداره وایسا کنار شما....بعدشم بازم توجیح خوبی نیست دلش سوخته....ولی ی فرصت دیگ ب شوهرت بده

آخ عزیزم چقدر منی،من دیگه انگار مُردم، پوچ کرد منو،همه چیزم‌ بهم داد ولی دل من صاف نمیشه غرورِ& ...

عزیزم همیشه به خودت بگووو ک‌ه مشک‌ل ار تو نیست که مردت بهت خیانت کرده م‌شکل از خوذش بوده نزار این فکرا پیرت ک‌نهه اتفاقا قبلتر از همیشه به خودت برس و زندگی کن تا اون اذیت شه نه تووو