2777
2789
عنوان

طلا

201 بازدید | 21 پست

سلام بچه من ۹تومن پول دارم پس انداز کردم قبلا الانم که قیمت طلا خیلی بالاس بانکم که دیگه ان چنان سودی نداره البته از هیچ بهتره ولی میگن ارزشش میاد پایین اگه بزارم چند وقت دیگه شاید طلا گرون ترم بشه چکار کنم بنظرتون 

من الان دوساله که هرچی پول دستم میاد حتی اگر کم باشه سریع میرم طلا میخرم. یعنی گاهی انقد کم بود که یه کم از النگو قیچی میکرد بهم میداد، هیچوقت هم ضرر نکردم، بعد یه بار همه شو جمع کردم بردم یه تک پوش گرفتم و یه توگردنی و گوشواره، خیلی کیف داد 😊

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان دوساله که هرچی پول دستم میاد حتی اگر کم باشه سریع میرم طلا میخرم. یعنی گاهی انقد کم بود که ی ...

اخه با ۹تومن الان یه جفت گوشوار به زور میشه خرید طلا دوس دارم ولی میترسم بشکنه

من الان دوساله که هرچی پول دستم میاد حتی اگر کم باشه سریع میرم طلا میخرم. یعنی گاهی انقد کم بود که ی ...

تخفیفم میدن بهت نمیدونی از کجا طلا دست دوم میخرن طلا فروشی ها که میگن نداریم یا اگرم دارن مثل طلا نو‌حسابش میکنن

اخه با ۹تومن الان یه جفت گوشوار به زور میشه خرید طلا دوس دارم ولی میترسم بشکنه

والا من هفته قبل یه گوشواره قشنگ و محکم برا دخترم خریدم شد ۴ تومن

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
تخفیفم میدن بهت نمیدونی از کجا طلا دست دوم میخرن طلا فروشی ها که میگن نداریم یا اگرم دارن مثل طلا نو ...

همه طلافروشی‌ها طلای مستعمل دارن اگر بپرسی، من یه جا هست که چندساله مشتریشم باهام خوب حساب میکنه

همه طلافروشی‌ها طلای مستعمل دارن اگر بپرسی، من یه جا هست که چندساله مشتریشم باهام خوب حساب میکنه

اجرت و دست مزپم میدین شما یا فقط هزینه طلا خام بروجرد جایی سراغ نداری

والا من هفته قبل یه گوشواره قشنگ و محکم برا دخترم خریدم شد ۴ تومن

چند گرم بودم مبارکش باشه عکسشو ندارین گرمی چند خریدین هفته قبل من زیاد سر در نمیارم از طلا 

اجرت و دست مزپم میدین شما یا فقط هزینه طلا خام بروجرد جایی سراغ نداری

مستعمل اجرت نداره

من مشهدم، جای دیگه کسی رو نمیشناسم

چند گرم بودم مبارکش باشه عکسشو ندارین گرمی چند خریدین هفته قبل من زیاد سر در نمیارم از طلا 

سلامت باشی الان خوابه فکر کنم توی گوشیم عکس داشته باشم صبر کن ببینم

حتما کوچیکن چون دیگه الان دوگرمش میشه نزدیک ۴

دخترم دو سالشه، اندازه خودش گرفتم