2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اون هاله که از اول افتاده چیه؟

منکه هاله ای نمیبینم ...

اون خط قرمز هم که تو همه بی بی چک ها چه مثبت چه منفی میندازه....

من  بی بی چک زدم هاله اش واضح معلوم بود بعد پریود شدم اینم عکسش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منکه هاله ای نمیبینم ... اون خط قرمز هم که تو همه بی بی چک ها چه مثبت چه منفی میندازه.... من  ...

وای منم چند سری هست اینجوری میشه. یعنی میمیرم از استرس بعدش پریود میشم. 

خدایا مرسی  
وای منم چند سری هست اینجوری میشه. یعنی میمیرم از استرس بعدش پریود میشم. 

الان اقدامم الان پونزده روز از  اقدامم گذشته ولی دیگه نمیخوام بی بی چک بزنم تاریخیشو نوشتم یادم نره وقتی یه ماه شد اگه دیدم پریود نشدم برم آزمایش بدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
انشاالله عزیزم. امیدت به خدا

🙏😘

الان اقدامم الان پونزده روز از  اقدامم گذشته ولی دیگه نمیخوام بی بی چک بزنم تاریخیشو نوشتم یادم ...

منم الان ماه سوم هست که تو اقدامم ماه های قبل سر تاریخ پریود میشدم ماه قبل ۲ روز جلو انداختم

ولی این ماه باید امروز پریود میشدم که نشدم بخاطر همین بی بی زدم

منم الان ماه سوم هست که تو اقدامم ماه های قبل سر تاریخ پریود میشدم ماه قبل ۲ روز جلو انداختم ولی ای ...

اتشاالله که مثبت باشه. منم بجه اولم بعد از یک ساعت یه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد دقیقا روز موعدم. فرداش آز دادم بتا خیلی پایین بود. بعد دوروز تکرار شد و عددش بالای 1000 بود. ولی درکل سعی کنید بهش فکر نکنید و بیخیال باشین. هورمون استرس مانع بارداری میشه

خدایا مرسی