2777
2789
عنوان

بی بی چک

2614 بازدید | 26 پست

سلام دوستان امروز بی‌بی چک زدم ولی خیلی کمرنگ هست طوری که زیر نور گوشی میگیرم به زور میشه دید ایا باردارم یا نه؟

ازمایش خون نمیتونم فعلا بدم نمیخوام همسرم خبر دار بشه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگ از موعودت رد شده ن ،اون هاله هم برا خط تبخیره

من بهتریم اینو قبل از اینکه خودم متوجه بشم ،بهترینم گفته بود😌😂.                                                                   برای همتون آرزوی خوشبختی و حال خوب دارم و امیدوارم کارماش برسه ب خودم خانوادم😍😍😍💪.                  
از موعد پریودم یعنی؟

اره ،فقط ببین بی بی چک اینجوریه ک هی زمان رپ میشه هاله تبخیری پر رنگ تر میشه برا همین میگن در همون لحظه زدی باید خط بیافته 

حالا صب کن فردا یا پس فردا یک بی بی دیگه بزن اگ هاله پر رنگ تر شده بود بدون بارداری چون وقتی باردار باشی در ۲۴ ساعت میلیون ها سلول تشکیل میشه و هر روز بتا دوبرابر میشه

من بهتریم اینو قبل از اینکه خودم متوجه بشم ،بهترینم گفته بود😌😂.                                                                   برای همتون آرزوی خوشبختی و حال خوب دارم و امیدوارم کارماش برسه ب خودم خانوادم😍😍😍💪.                  

منفیه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️