2777
2789
عنوان

زن داداشم حاملست قهر کرده رفته

638 بازدید | 29 پست

زن داداشم بارداره قهر کرده رفته  داداشمو تهدید کرده بچرو میندازم تو تاپیکا قبل گفته بودم که یبار جلو ما سرش قاطی کرد و گوشیه زندادشم نمیدونم چی بود توش  دیده بود (و نفهمیدیم چی بود) برش داشت برد خونه الان منو مادرم میگیم چی شده بگو ما حرف بزنیم باهاش میگه هیچی خودم اوکی میکنم دو حالت داره یا داداشم شکاک یا واقعا اون کاری کرده نمیدونم چیکار کنم اگه بفهمیم شکاکه باهاش حرف بزنیم اگه نه که قضیه فرق داره نمیدونم چکار کنم از اونورم بارداره

هیچی فقط دخالت نکن

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بار اوله پس ....

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

خب وقتی از چیزی خبر ندارید

کاری نکنید بهتره

چون معمولا وقتی خانواده ها وارد دعواهای زناشویی میشن

فقط تنش و دلخوری ها بیشتر میشه،

شما فقط با هر دوشون خوب باشین

اگه چیز مهمی باشه یه روز می فهمید بلخره

برای بار هزارم تو نی نی سایت

تو مسائلی که بهتون مربوط نیست دخالت نکنید

خودشون دوتا آدم بالغن خودشون خوب میدونن آیا خیانت بوده یا آیا مشکل شکاکیت بیجا هست!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.