2821
2789
عنوان

شدم ماهی گلی 💔😑😑

165 بازدید | 14 پست

من خیلی حافظم خوب بود و قوی ...یعنی ی چیزیو در لحظه میگیرم و خیییلی خیلی باهوشم ولی حافظه بلند مدتم افتضاحه ...یچیزی الان بخونم هفته بعد یادم میره 😑💔

بعد الان دوسالم هس همش تقلب و درس نخوندن دیگ مغزم آک شده اصلاا اصلا نمیتونم درس بخونم 

راهکاری دارید حافظه بلند مدتم درست بشه؟

نمیتونم شروع کنم درس خوندن ای خداااا🥺🥺🥺

تنها درس نخون

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین مطالب همیشه اول وارد حافظه کوتاه مدت میشن وطب یه ریتمی از حافظه حذف میشن..واما اگ بخای مطالب را وارد حافظه بلند مدت کنی اینکارباتمرین وتکرار صورت میگیره گ البته نظم بایدداشته باشع

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

من همیشه وقتی حس درس خوندم نبود 

خودمو تو یه سالن بزرگ تصور میکردم  که با توضیحاتم بقیه رو توجیح میکردم  و درس میدادم 

انگار مقطع دکترا بود 

لامصب بدحور یاد میگرفتم 😂

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
ببین مطالب همیشه اول وارد حافظه کوتاه مدت میشن وطب یه ریتمی از حافظه حذف میشن..واما اگ بخای مطالب را ...

خب الان من چجوری شروع ب خوندن کنم ؟

یکم میخونم خسته میشم تازه چیزیم نمیفهمم 😑🥺

گروهی هم‌ نمیشه همش حرف میزنم 😑😑😑😑

ن خب برو اعتکاف یا کتابخونه ی جا ک انگیزد بیشتر بشه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خب الان من چجوری شروع ب خوندن کنم ؟ یکم میخونم خسته میشم تازه چیزیم نمیفهمم 😑🥺

خب درس و برای خودت ریز ریزکن..تا یادیگیری بعد که یادگرفتی مدام مرور کن.کنکوری ؟یا مدرسه میری؟؟اگ مدرسه میری ک همیشه راجب هرمبحثی سوال داری رو برگه بنویس از دبیرت بپرس...اگرم کنکوری هستی ک کارسخته یاباید کلاس بیرون بری یا سی دی اموزشی بگیری

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز