2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ی بابای نفهم بی درک و لجباز بی محبت و پرخاشگر بدتره؟

برا اون هرچیم باشع باباس

من مادرپدرم ک جدا شدن واس منو خاهرم ک ازدواج کردیمم مشکل بود چ برسع خاهر کوچیکم کلن روحیش عوض شده عصبی شدع

مردا اکثریت لجبارو عصبیو هستن نمونش همسر خودم باید همه موقعیتاتو ببینی بعدتو بعد تصمیم بگیری

برا اون هرچیم باشع باباس من مادرپدرم ک جدا شدن واس منو خاهرم ک ازدواج کردیمم مشکل بود چ برسع خاهر ک ...

امشب شب دومیه ک از خونه رفته بهش گفتم بری ب جان پسرم مرگ مادرم طلاق میگیرم ولی رفت 

تاثیر ک داره میدونم پسرم بشدت بهش وابستس ولی اون ی گاوعه 

و من خسته شدم از این وضع خسته و بشدت ناراحت☹️☹️

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
خب دلیل رفتنش چیع؟ 

دلیلش خیلی طولانی و پیچیدست اما خلاصه بخام بگم پارسال همین موقعها دوتا خانم گیر دادن ب اقا از اینستا پیام و تماس و... حتی محل کارشم میرفتن رد میشدن بعد ی مدت این اقا هم بدش نیومد و باهاشون حرف زد ک من خیلی سریع متوجه شدم و دعوامون شد و من رفتم گفتم طلاق میخام خیلی التماس کرد گریه کرد قول داد قسم داد ک ببخشمش و من بعد حدود ۲ ماه بخشیدم ولی دلم باهاش صاف نشد همش شک داشتم بهش هیچ اطمینانی نبود دگ 

تو این یکساله خیلی بحث و دعوا داشتیم بالای صد بار قهر کردم سرسنگین شدم باهاش اما واسش دیگ مهم نبود تمام قولای ک داده یود کشک هیچکدومو عملی نکرد ب همون رویه خودش ادامه داد تخس غد پررو لجباز میگه من همینجوریم یکم محبت نداره ی لفظ عزیزم تو دهنش نیست میگه نمیتونم بگم من ده سال همه اینا رو تحمل کردمو گفتم مهم نیست اما بعد از پارسال دیگ نمیتونم هیچیو تحمل کنم از کوره در میرم

جمعه خونه بود از صبح تا ساعت ۴بعدازظهر

هم گوشیش زنگ میخورد هم اس میومد این بین ب ی شماره ک سیو هم نشده بود جواب نمیداد وقتی زنگ‌میزد دو س بارم تماس گرفت ولی این جواب نداد منم اهمیت ندادم رفت بیرون و شب اومد یکساعتی خونه بود دوباره رفت بعد دو ساعت اومد پشت در ورودی بود صدای کلیدش میومد اما درو باز نکرده بود صدای اس اومدن اومد براش نیومد تو ی چند دقیقه ای گذشت بعد اومد من شک کردم بهش چ دلیلی داره وایسی پشت در استو نگا کنی مکث کنی بعد بیای تو خونه

گفتم برا تو اس اومد یا اشتباه شنیدم؟ گف باید ب توجواب پس بدم سری رفت تو موضع دفاعی

جمعه خونه بود از صبح تا ساعت ۴بعدازظهر  هم گوشیش زنگ میخورد هم اس میومد این بین ب ی شماره ک سی ...

میدونم شرایطتت خیلی سخته گلم ولی تو اون موضوعو بخشیدی و هی نباید ب خاطرش بیاری چون ناخدا گاه هم تو هم همسرت از هم زده میشین میدونی ک بحثتی نیس ک جالب باشع دو طرفو دلسرد میکنه تورو نسبت ب اون و اونو نسبت ب حرف زدنتون و محیطی ک توشه باید بلعکس کاری کنی اونارو یادش برع حتا اگ واست سخته امتحانش کنی محیط خونرو براش بهتر کنی حرفای جدید کارای جدید وگرن این مدل زندگی خیلی سخته واس جفتتون  قهر کردن زیادیم ملومع واس طرفت عادی میشع باید تعادل داشتع باشی چون اون چیز خوبی ندیده ک بخاد از دلت دربیارع تا ب اون حالت اول برسید ی تغیر تو زندگیتون بوجود بیار ی شام جدید فیلمی حرفی لحنی حتا شدع رابطع تو پیش قدم شو ک نخاد اینارو از دست بدع