2821
2789
عنوان

من چمه😑

158 بازدید | 20 پست

همینجوری اشکام داره میاد🥲🥲🥲🥲🥲

بهم نخندینا دوماهه باردارم نمیتونم هیچی بخورم بهترین غذاهام جلوم گذاشتن نوک زدم بالاش اواردم داشتم تو گالری گوشیم میچرخیدم عکس غذاهایی ک درست میکردم یا یهو نصف شب با شوهرم گشنه میشدیم میرفتیم ساندویج ماندویج میخوردیمو دیدم

عین چیییییی شروع کردم گریه کردن😑😓🙄کی میشه یه دل سیر غذا بخورم از غذا بدم نیاد😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مثل تو بودم بی بیسکوییت میموندم میگفتم تا عمر دارم امکان نداره دیگه غذا بتونم بخوزم همین که زایمان کردم فرداش مثل خرس همه چی میخوردم‌ نگران نباش تحمل کن 

حق داری گلم هم اشتهات هم هورمونات بهم ریخته خب

حس افسردگی دارم یه ماهه تمامه از اتاق بیرون نیومدم مگه برای دستشویی استراحت مطلقه لکه بینی دارم نه غذا میخورم نه حال روزم خوشه😭

حس افسردگی دارم یه ماهه تمامه از اتاق بیرون نیومدم مگه برای دستشویی استراحت مطلقه لکه بینی دارم نه غ ...

عزیزم با عمق وجودم درکت میکنم منم ده سال پیش دقیقا شرایط الان شما رو داشتم.توی اتاق استراحت نکن گلم بیا داخل پذیرایی اتاق دلگیره.فیلم ،کتاب، بازی با گوشی میتونه سرگرمی خوبی باشه.

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
عزیزم با عمق وجودم درکت میکنم منم ده سال پیش دقیقا شرایط الان شما رو داشتم.توی اتاق استراحت نکن گلم ...

تنها سرگرمیم اینه بیام نی نی سایت

روم نمیشه تو پذیرایی برم پدرم هست من باید همش دراز کش باشم یه موقع کسی میاد همسایه ای اشنایی 😓واسم دعا کن بخیر خوشی بگذره

تنها سرگرمیم اینه بیام نی نی سایت روم نمیشه تو پذیرایی برم پدرم هست من باید همش دراز کش باشم یه موق ...

گلم فکر روحیت هم باش حتما کلی فیلم دانلود کن و نگاه کن خصوصا کمدی.استراحت مطلقت باید چند وقت باشه؟

گلم فکر روحیت هم باش حتما کلی فیلم دانلود کن و نگاه کن خصوصا کمدی.استراحت مطلقت باید چند وقت باشه؟

فعلا تا ان تی اول دارو داده و استراحت مطلق تا برم ببینم مشکل چیه تقریبا دو هفته دیگه مشخص میشه

میشه برام دعا کنید شما خیلی. ب دلم ومهربونیتون نشست 😢

فعلا تا ان تی اول دارو داده و استراحت مطلق تا برم ببینم مشکل چیه تقریبا دو هفته دیگه مشخص میشه میشه ...

عزیزم❤️از ته دلم واست میخوام با بیشترین خیریت این چند وقت بگذره واست و در حفاظ خدا باشین خودت و نی نی نازت گلم😘😘😘