2777
2789

من واقعا اذیتم بچه ها یعنی زمستون ک میشه اعصابم خورد میشه شوهرم سرماییه من گرمایی شوفاژارو زیاد میکنه من بااینکه لخت هم میخوابم بازم گرممه این مسئله واقعا چیز کوچیکی نیس خونه سرد باشه اون غر میزنه گرم باشه من اذیتمو غر میزنم خصوصا موقع خوابیدن من باید خونه یکم روبه خنکی باشه وپتو سنگین بندازم ک خوابم ببره نمیدونم چیکار کنم الانم از شدت گرما بیخوابم 

منم تو جای گرم حالم بد میشه ترجیح میدم خنک‌باشه پتو بندازم ،ولی شوهر م‌مث شوهر شماست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما برعکسیم

اون‌لخت میخوابه من پتوی اونم میکشم 

من هی پامیشم بخاری رو زیاد میکنم اون کم میکنه

حالا تابستون برعکس

من هی کولرو کم میکنم اون زیاد میکنه کنترلو قایم میکنه

قشنگ درکت میکنم خیلی افتضاحه

ما برعکسیم اون‌لخت میخوابه من پتوی اونم میکشم  من هی پامیشم بخاری رو زیاد میکنم اون کم میکنه ...

تابستونم اون شبا میگه کولر خاموش کن اما من باید روشن باشه ولی بیشتر زمستونا ب عذابم واقعا این مشکله بزرگه ب نظر من واسه کسایی ک یا خیلی گرمایی هستن یا سرمایی

تابستونم اون شبا میگه کولر خاموش کن اما من باید روشن باشه ولی بیشتر زمستونا ب عذابم واقعا این مشکله ...

خیلی واقعا مساله مهمیه من خودم یکم احساس سرما کنم سریع مریض میشم میوفتم اون ولی دلش میخواد همیشه خنک باشه