اینجور نست که لکه باشه نوار عوض میکنم خونی میشه ولی خیلی کم مثلا به واژنم کشیده میشه خونی میشه اصلا خونریزی نداره که بگم همینجور خون میاد روز اولم هست یعنی دیشب آخرشب شدم تعجبم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واس من همیشه همینطوره من تا به حال نوار بهداشتی استفاده نکردم چون در حد لکه بینی خیلی کمه که از پد روزانه استفاده میکنم که یک وقتی لباس زیرم فقط کثیف نشه ولی خب چهار پنج روز طول میکشه
من یه مدت حدودا یک ماه شده بودم بند نمیومد بی صاحاب اصلا جون نداشتم راه برم ...کم خون شده بودم
خیلی بد بود پشت سر هم میومد یک ماه بعد رفتم چند تا دکتر خوب شدم
خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂
الان ما باید چیکار کنیم؟؟؟؟پمپ بزنیم بیاد؟؟؟؟ آخه این چه تاپیکی
این سایت برا همین سوالاس دیگ
خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂