2821
2789
عنوان

جاری

256 بازدید | 14 پست

خواستم ببینم رابطه تون با جاری هاتون چطوره؟ من دوتا دارم همش با هم دیگه خوشن وقتی تنهاییم با منم حرف میزنن ولی وقتی میریم مهمونی میچسبن به هم با من یه سلام هم نمیکنن متنفرم از رفتارشون! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یدونه فقط دارم ک فعلا هم نامزد شده نمیدونم چرا ازمن انقد معذبه..

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

زیاد همو نمیبینیم و در ارتباط نیستیم تلفنی و ... ولی همو میبینیم خوبیم باهم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یه دونه دارم دیر به دیر همو میبینم اما باهم زیاد صمیمی نیستیم اصلا اهل حرف زدن نیست تا ازش چیزی نپرسی حرف نمیزنه اما بر عکس سه تا خواهرشوهرم انقد پایه ان هر جا باشن بهم خوش میگذره چه خواسته کوچیکی که دبگه اگه یه جایی بهم برسیم دل از هم نمیکنیم گاهی مادرشوهرم میگه این دوتا باز به هم رسیدن 

یه دونه دارم کلا با طایفه شوهر قطع ارتباط کرده و منم خیلی راحتم چون تا وقتی بود رابطه منو با خانواده شوهرم با حرف و حدیث دروغ خراب میکرد.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

چهارتا جاری دارم به همشون شدیدا احترام‌میزارم ولی فقط احترام هیچ صمیمیتی ندارم هیچ راز و درد و دلی باهاشون نمیکنم، دوری و دوستی، ولی گفتم‌شدیدا محترمانه چه تو تماس تلفنی چه رو در رو چه پشت سرشون هیچ وقت کوچکترین غیبت بی ادبی یا چیزی از هم ندیدیم ولی هیچ چیز خانوادگی و شخصیمون رو با هم در میون نمیزاریم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز