2789
عنوان

سوال 😱

208 بازدید | 17 پست

بچه ها من پریروز رابطه داشتم ۴روز بعد یک هفته پریودم . رابطه داشتم قبل انزال خارج کرد همسرم رفت دسشویی و حمام نیم ساعت بعدش دوباره رابطه داشتیم هردوبار قبل انزال خارج کرد احتمال بارداری با پیشاب هس؟!؟!؟ اینم بگم که دو روز بعدش نزدیک ۴۹ساعت بعدش قرص اورژانسی ۲تا همزمان مصرف کردم بنظر خودم احتمالش صفره چون همیشه اینجوری رابطه داشتیم اگرم پیشابی بوده که بتظرمن نبوده اتفاقی نیوفتاده...😱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ی بار اینجوری اورژانسی خوردم بیست روز بعدش پریود شدم از استرس مردم

اخه دوره تخمک گذاریم بوده ها بعد اینکه ۴۸ساعت بعد دوتا خکردم نکنه تاثیر نداشته؟؟!!!البته ابشو که نریخته!

اخه دوره تخمک گذاریم بوده ها بعد اینکه ۴۸ساعت بعد دوتا خکردم نکنه تاثیر نداشته؟؟!!!البته ابشو که نری ...

چرا تاثیر داره اتفاقا اورژانسی میگن دوتا باهم بخوری بیشتر تاثیر داره برو ای یو دی بزار راحت کن خودتو اگه بچه داری

اخه دوره تخمک گذاریم بوده ها بعد اینکه ۴۸ساعت بعد دوتا خکردم نکنه تاثیر نداشته؟؟!!!البته ابشو که نری ...

پیشاب ک هست ۱۰۰٪ولی نمیشی نترس

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
چرا تاثیر داره اتفاقا اورژانسی میگن دوتا باهم بخوری بیشتر تاثیر داره برو ای یو دی بزار راحت کن خودتو ...

بابا اخه بنظرمن احتمالش صفره ایودی دیگه چرا . نه بچه دار نیستم... یارو ابشو میریزه تو ارژانسی میخوره پریود میشه بعد اصلا با یبار تلاش نمیشه که... ولی ۴۸ساعت دیر نخوردم؟!؟! تو نت نوشته بود تا ۷۲ ساعت بعد رابطه ۷عدرصد تا۹۸درصد جلوگیری میشه . تو تجربت چی بود راستی ؟؟؟

پیشاب ک هست ۱۰۰٪ولی نمیشی نترس

اخه میگن با پیشابم میشه شد...ولی بعد راند اول دسشویی رفت بلافاصله و حموم کرد نیم ساعت بعدش باز داشتیم منم دسشویی میرم بعد هر راند

من یه بار وجود قرص حامله شدم‌‌ ماه پیشم حامله شدم همین طوری که گفتی ولی قرص نخورده بودم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من یه بار وجود قرص حامله شدم‌‌ ماه پیشم حامله شدم همین طوری که گفتی ولی قرص نخورده بودم 

چجوری حامله شدی عزیزم دوبارشو میگی دقیق؟؟ قرصو چندساعت بعد اون بار خورده بودی؟؟؟

۴۸ساعت بعد خوردم دوتا باهم اثرش قطعیه با اینکه ابشو نریخت تو؟؟؟

آره بستگی به رحمت داره وای رحم من زود جدب میکنه لعنتی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

چجوری حامله شدی عزیزم دوبارشو میگی دقیق؟؟ قرصو چندساعت بعد اون بار خورده بودی؟؟؟

قرص فکر کنم دو روز بعد خوردم ماه پیش قرص نخوردم اصلا فکر نمیکردم که چیزی ربخته باشه

قرص فکر کنم دو روز بعد خوردم ماه پیش قرص نخوردم اصلا فکر نمیکردم که چیزی ربخته باشه

اخه گفتی یه بار قرص خوردی باز حامله شدی میشه تعریف کنی چجوری اخه قرص که خیلی تاثیر داره نه؟!؟!