2777
2789
عنوان

بچه ها کسی آنفولانزا rsv جدید گرفته

695 بازدید | 17 پست

من و پسرم گرفتیم حالمون خ خ بد 

سرفه های خشک که بندددددددددددد نمیاد فک کن ۱۰ ساعت یک سره سرفه خدایاااااا من از دیشب نخابیدم ۱۵سی سی شریت خوردم شاید بسازه

وای ما 

منو پسرم الان ۱ ماهه خوب نشدیم واقعا دلم میخواد بمیرم از ۱۰۰تا کرونا بدتره ،سرفه سرفههههههه،آبریزش و تب ای خدا مردم قشنگ

ایمان دارم در تاریکترین روزهای من نوری نمایان میشود و به ناگاه خدا از راه میرسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ما  منو پسرم الان ۱ ماهه خوب نشدیم واقعا دلم میخواد بمیرم از ۱۰۰تا کرونا بدتره ،سرفه سرفهه ...

سرفه اگه ۱۰ سی‌سی پر مکستورفان بخوری آب رو آتیشه پسرممم بستری تحت کنترل بهترین دکتر عفونی تبریزه و بااینکه جا نیست بیمارستان‌ها برامون اتاق ایزوله جور کردن خدا خیرشون بده

بچه من از اسفند ماه که مریض شد هنوز سرفه میکنه،یکدفعه سرفه هاش شروع میشه،امشب نزدیک یک ساعت  مدام سرفه میکرد،خسته شده بود ،آب ولرم ،عسل هم بهش دادم اما فایده نداشت 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

دخترا من دو ماه تموم سرفه میکردن الان بهترن...روزی دو یا سه بار سرفه کنن....حالا نمیدونم آنفلوانزا ب ...

همین بود من پیشپسرم همراهم دیشب مردمو انداختم اورژانس یعنی دگزامتازون و هیدرو و سفریاکس زدن اصلاااااااااااا مردم مردم مردم الان ۱۵سیسی خوردم حالممممم بیسته

سرفه اگه ۱۰ سی‌سی پر مکستورفان بخوری آب رو آتیشه پسرممم بستری تحت کنترل بهترین دکتر عفونی تبریزه و ب ...

الهی بگردم ایشالا زودتر خوب شه مرخص شه خیلی سخته،باورت میشه من تا امروز دوتا شیشه پر مکستورفان خوردم؟اصلا یه چیز کوفتیه این مریضی پسرم که ۲ بار دگزا زده و هر سری نبولایزر گرفته

بچه من از اسفند ماه که مریض شد هنوز سرفه میکنه ،امشب نزدیک یک ساعت  مدام سرفه میکرد،خسته شده بو ...

ببین آلرژی هم داره براش موقع خواب یک عدد بک ایروکاست بده ببین چقدر فرق میکنه

الهی بگردم ایشالا زودتر خوب شه مرخص شه خیلی سخته،باورت میشه من تا امروز دوتا شیشه پر مکستورفان خوردم ...

ببخشید دکسترومتروفان

الهی بگردم ایشالا زودتر خوب شه مرخص شه خیلی سخته،باورت میشه من تا امروز دوتا شیشه پر مکستورفان خوردم ...

وووای خدا ببین از پسرت تست مخاط گرفتن؟اگه نگرفتن حتما بگیرن شاید ویروس دفع نمیشه و باید بستری بشه پسر من از مهر درگیر بود تست مخاط گرفتن الان تحت کنترله

وووای خدا ببین از پسرت تست مخاط گرفتن؟اگه نگرفتن حتما بگیرن شاید ویروس دفع نمیشه و باید بستری بشه پس ...

نهه نگرفتن🥺🥺🥺یعنی باز ببرمش دگتر؟؟

نهه نگرفتن🥺🥺🥺یعنی باز ببرمش دگتر؟؟

یبر ی شهر خوب من تبریزبردم آقای عبدی پدر علم خودشه یعنی با ی کنترل فهمید مشکل پسرمو بااینکه زیاد موافق بستری نیس گفت دستم بستس بستری باید بشه ۴۸ساعت و دوباره تست بگیرم ببین تو هم ببر شهر بزرگ ک دستگاه دارن