2777
2789
عنوان

خیانت😞😞چرا اخه

1044 بازدید | 22 پست

شوهرم مکانیکه تو نمایندگی سایپاس چندروز پیش گفت پس داییش با یه زن با یه تیپ ناجور اومد نمایندگی بعد که شوهرمو دید تعجب کرد بعد گفت که اون خانوم دوست زنشه باهاش اومده که تنها نباشه 

بعد گفت تو ماشین اینقد چسب هم بودن و لاس میزدن که همه نگاشون میکردن 

دلم برا زن و بچش میسوزه😞آخه چرا بعضیا خیانت میکنن

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

چون این مردا لاشین و تمام

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

همه همینن عزیز 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه ت استارتر عزیزم،من یه مشکلی دارم که مجبور شدم تو تاپیک شما درخواست صلوات داشته باشم از بقیه،امیدوارم از دست من ناراحت نشی💝

دوستان برای حل شدن مشکل ما یه صلوات بفرستید

ممنونم ازتون

هرکس فرستاد لایکم کنه تا منم براش بفرستم❤

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

بعد شوهرم گفت امروز دوباره باهامون زنه دوباره اومده نمایندگی با رفتارای زننده دوتایی باهم توماشین سیگار می‌کشیدن 

جالب اینه که پسر داییش بیکاره کار وبار درستیم نداره 

کله وقتشو با این زنه میگذرونه بیچاره زن وبچش😞

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

وقتی اونا اونجان شوهرت زنگ بزنه زنش باد ببینه

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
بخدا خیلی ناراحت شدم وقتی گفت زنش کار میکنه 

این چیزارو میشنوم بخدا تیک عصبی میگیرم اخه یکی نیس بهشون بگه حیوون کثافت کاریاتو میکردی چه کاری بود بیای زن بگیری اونو بدبخت کنی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷