2821
2789

بستگی ب شهر تمیزی کار داره دیگه کمتر از ۲۰۰نه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ی شهر دور افتاده ته نقشه ایم ولی همه چی اینجا گرونه

از تهران گرونتر نیست دیگه... اینجا مانتو از ۱۸۰ شروع میشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
الان از خیاط پرسیدم ۲۵۰گفت 

خوبه والا من خودم میدوزم زحمت داره دیگه خیلی کففف ۲۰۰ گفتم وگرنه تا ۳۰۰ هم راه داره

خوبه والا من خودم میدوزم زحمت داره دیگه خیلی کففف ۲۰۰ گفتم وگرنه تا ۳۰۰ هم راه داره

اخه تابستون دوبار مانتو دوختم ۱۵۰گرفت الان یهو نرخشو برده بالا .

از تهران گرونتر نیست دیگه... اینجا مانتو از ۱۸۰ شروع میشه

حالا من بنظرم تهران منصافه تره همه چیش چون رقابت زیاده مثلا اونجا یادمه ی سالی رفتم تو تولیدی ی مانتو سفارش دادم هفته بعد اماده تمیزززز بهم داد 

اینجا صد بار منت خیاطو باید بکشی و زنگ بزنی تا بعد ی ماه ی چیزی بهت تحویل بده حالا این دوستم کارش نسبتا خوبه ولی خیلی طول میده تا بدوزه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792