lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان مشکلو همه دارن... 92 بازدید | 3 پست مشکل که برای همه هست نه کوچیک و بزرگهمین الان تو هر حال و شرایطی برای هر چی که داری و نداری هر چی که شده و نشده و قراره بشه از ته ته دل اگرم دوست داری رو به آسمون بگو خدایا شکرت 😍🤲🏻هر کی گفت لایک کنه ❤️ رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/09/05 | 22:45 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lena عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 9409 با اجازه ت استارتر عزیزم،من یه مشکلی دارم که مجبور شدم تو تاپیک شما درخواست صلوات داشته باشم از بقیه،امیدوارم از دست من ناراحت نشی💝دوستان برای حل شدن مشکل ما یه صلوات بفرستیدممنونم ازتونهرکس فرستاد لایکم کنه تا منم براش بفرستم❤ دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 با اجازه ت استارتر عزیزم،من یه مشکلی دارم که مجبور شدم تو تاپیک شما درخواست صلوات داشته باشم از بقیه ... نه عزیزم این چه حرفیه ان شاءالله که مشکلتون حل بشه 14 تا براتون به نیت 14 معصوم فرستادم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
_lena عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 9409 نه عزیزم این چه حرفیه ان شاءالله که مشکلتون حل بشه 14 تا براتون به نیت 14 معصوم فرستاد ... مرسی عزیزمخیلی ممنونم ازتونمنم برای سلامتی و حاجت شما صلوات فرستادم دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍