2821
2789
عنوان

خو. دکشی...

167 بازدید | 9 پست

بچه ها از ریزش مو تنبلی تخمدان واقعا میخوام خودکشی کنم... هیچ راهی نداره دیگه نمیخوام به این زندگی ادامه بدم سنم خیلی کم بود واسه این چیزا ولی فکر اینکه چندسال دیگه بی مو میشم دیوونم میکنه... افسرده شدم خدایا تمومش کن خواهش میکنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی باید ضعیف باشی که بخاطر اینجور مشکلات خودکشی کنی عزیزم

قوی باش و امیدوار درست میشه بخدا

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️
خیلی باید ضعیف باشی که بخاطر اینجور مشکلات خودکشی کنی عزیزم قوی باش و امیدوار درست میشه بخدا

منی که زیباییم زبان زد همه بود الان داذم موهامو از دست میدم یه دختر بی مو چه جذابیتی داره اصلا؟ 

منی که زیباییم زبان زد همه بود الان داذم موهامو از دست میدم یه دختر بی مو چه جذابیتی داره اصلا؟  ...

مگه دخترا جذابیتشون فقط به موهاشونه؟قدرت،سیرت و لبخند دختران که اونارو زیبا می‌کنه اینو دارم جدی میگم آدمی نیستم الکی بخوام کسیرو دلداری بدم یا از کسی بی دلیل تعریف کنم اتفاقا خیلی بی رحم رکم تو اینجور مسائل شمارم نمی‌شناسم که از سر دوست داشتن بیام دلداریت بدم دارم واقعیت و میگم حداقل تو این دوره از قرن زیبایی حقیقی درون آدمه قدرت ذاتی و تفکر زیباشه اینو جدی میگم 

به خودت انرژی مثبت بده آدما انرژی دارن و از انرژی هاشون زنده آن با انرژی درون خودت زندگیتو عوض کن اون موقع میفهمی زیبایی واقعیت الان بوده یا قبلا

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز