عشق۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 867 عنوان کمک کنید 72 بازدید | 8 پست من سردردم انگار همیشه و مثلا با هیجان سردردم انگار بیشتر میشه و سنگینی سرم اذیتم میکنهتپش قلب میگیرم و دست چپمم درد میگیرهرفتم دکتر گفت عصبیه۱۹ سالمهچیکار کنم؟استرس دارم؟انقدر استرس تاثیر داره؟ 1401/09/05 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paneiz عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 909 دکتر اعصاب برو یه دوره قرص آسنترا میده میخوری بیخیال و ریلکس میشی
عشق۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 867 دکتر اعصاب برو یه دوره قرص آسنترا میده میخوری بیخیال و ریلکس میشی رفتمبهم پروپرانولول و نورتریپتیلن داد میخورم چند وقتهولی استرررس دارم میترسم چیز خطرناکی باشه
paneiz عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 909 رفتم بهم پروپرانولول و نورتریپتیلن داد میخورم چند وقته ولی استرررس دارم میترسم چیز خطرناکی باشه نه پروپرانولول که برای تپش قلبه و اکثرا میخورن با این لسترسهای روزانه هم میخورن ..یه دوره میخوری خوب میشی همیشگی که نیست
عشق۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 867 نه پروپرانولول که برای تپش قلبه و اکثرا میخورن با این لسترسهای روزانه هم میخورن ..یه دوره میخوری خوب ... خیلی وقتهههه آخه سردردم۶ ماه میشهههنمیدونم میگرنهیا همون عصبیهسنگینیش اذیتم میکنه
paneiz عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 909 خیلی وقتهههه آخه سردردم ۶ ماه میشههه نمیدونم میگرنه یا همون عصبیه سنگینیش اذیتم میکنه میگیرن منم دارم هر روز سردرد دارم.این هوای آلوده هم بدتر میکنه..احتمالا میگرنی هستی توام
عشق۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 867 میگیرن منم دارم هر روز سردرد دارم.این هوای آلوده هم بدتر میکنه..احتمالا میگرنی هستی توام سنگینم میشه سرتون؟من بعضی وقتا یطرفه هست دردمسنگینیشم بیشتر قسمت جلوی سرم و بینی اینا هستحالت فشار و انقباضی دارهمیگرن عصبی میدونین چیه؟
paneiz عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 909 بله یک طرفه هست ...حالت تهوع و سنگینی سر...نقاط نورانی هم میبینم
عشق۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 867 بله یک طرفه هست ...حالت تهوع و سنگینی سر...نقلط نورانی هم میبینم نقاط نورانی اینا نمیبینمبه نورم حساس نیستماحتمالا تنشی باشه برای مننمیدونم گیج شدم اعصابم خورد میشه بیشتر فکر میکنم