mimbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1319 عنوان اپیلاسیون 116 بازدید | 15 پست دوستان یه نظر بدید به نظر روش خوبیه برا شیو کردن؟بریم نریم ؟اگه رفتیم به چیا دقت کنیم تو محیط ؟! خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️.... 1401/09/05 | 21:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2018ana عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 11513 آره روش خوبیهبه بهداشت جایی که میری دقت کنالان یه عده میان بهت میگن این کار حرامه🙄 این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
نغمههههههههههههههه عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 428 بنظرم هزینه شو بده لیرز کن خواهشا تا زمانی که خودم نخواستم لایک نکن
mimbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1319 آره روش خوبیه به بهداشت جایی که میری دقت کن الان یه عده میان بهت میگن این کار حرامه🙄 چیکار کنم از ژیلت خسته شدم قصد لیزرم ندارم فعلا از پودر و اینام خوشم نمیاد چون در هرصورت تمیز نمیکنه پوستو🤦🤦 خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
mimbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1319 بنظرم هزینه شو بده لیرز کن از هزینه ها دو روش خبر داری چجوریاس؟! خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
2018ana عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 11513 چیکار کنم از ژیلت خسته شدم قصد لیزرم ندارم فعلا از پودر و اینام خوشم نمیاد چون در هرصورت تمیز نمیکنه ... برو اپیلاسیون خیلی خوبهاونم برای فان گفتم آخه اینجا تا دلت بخواد از این خاله خان باجی فضول ها هست که تا توی شیوی موهای زائد مردم هم میان دخالت می کنن🤣🤣 این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
6یسنا6 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 5810 من قبل بارداریم میرفتم خیلی راضی بودم لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️
mimbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1319 برو اپیلاسیون خیلی خوبه اونم برای فان گفتم آخه اینجا تا دلت بخواد از این خاله خان باجی فضول ها هست ... 😂😂😂نمیدونی که بعضیاشون چنان استرسی میدن الان دوماهه میخام برم جرأت نمیکنم همش میگم نکنه برم مریض شم چیزیم بشه ...والله موندم همینجوری اخه ژیلتم که امروز میزنی فردا در میاد پدر پوستم درومدددد😭😭😭😭 خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
mimbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1319 من قبل بارداریم میرفتم خیلی راضی بودم چه مدتی میرفتید مشکلی که براتون پیش نیومد ؟ خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
2018ana عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 11513 😂😂😂نمیدونی که بعضیاشون چنان استرسی میدن الان دوماهه میخام برم جرأت نمیکنم همش میگم نکنه برم مریض ... واااا مریض برای چیجای خوب و تمیز بری هیچ مشکلی پیش نمیادنه بعضی ها مشکل حرام و حلالی دارن میگن گناهه نگاه اون خانم به بیکینیت بیوفته🤣🤣🤣 این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
6یسنا6 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 5810 چه مدتی میرفتید مشکلی که براتون پیش نیومد ؟ حدودا یکسال میرفتم..نه مشکلی پیش نیومد لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️
نغمههههههههههههههه عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 428 از هزینه ها دو روش خبر داری چجوریاس؟! لیرز بستگی به جاش داره من میرم ماهی یکبار ۳۴۰ پا کامل دست تا آرنج زیر بغل پشت لب اپیلاسیون قطعا کمتره ولی هر ماه باید پول بدی لیرز نهایتا ۸ جلسه است خواهشا تا زمانی که خودم نخواستم لایک نکن
mimbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1319 لیرز بستگی به جاش داره من میرم ماهی یکبار ۳۴۰ پا کامل دست تا آرنج زیر بغل پشت لب ... مرسی عزیزمم لطف کردی خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
mimbanoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1319 واااا مریض برای چی جای خوب و تمیز بری هیچ مشکلی پیش نمیاد نه بعضی ها مشکل حرام و حلالی دارن میگن گ ... اره دیگه همون میگن برا بیکینی و زیر بغل اپیلاسون نکنید ممکنه خطر ناک باشه هم از لحاظ اینکه غدد رو ممکنه تحریک کنه چون اون نواحی حساسه هم اینکه بیکینی اگه کارشون تمیر نباشه ممکنه بیماریهای عفونی بگیریم ولی خب چیکار کنیم دیگه راهی نیس خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
2018ana عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 11513 اره دیگه همون میگن برا بیکینی و زیر بغل اپیلاسون نکنید ممکنه خطر ناک باشه هم از لحاظ اینکه غد ... خطرناک چی باباتحریک چی میکنه هیچی نمیشهاین همه آدم چی کار میکنن پس این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود