2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره روش خوبیه به بهداشت جایی که میری دقت کن الان یه عده میان بهت میگن این کار حرامه🙄

چیکار کنم از ژیلت خسته شدم قصد لیزرم ندارم فعلا از پودر و اینام خوشم نمیاد چون در هرصورت تمیز نمیکنه پوستو🤦🤦

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
چیکار کنم از ژیلت خسته شدم قصد لیزرم ندارم فعلا از پودر و اینام خوشم نمیاد چون در هرصورت تمیز نمیکنه ...

برو اپیلاسیون خیلی خوبه

اونم برای فان گفتم آخه اینجا تا دلت بخواد از این خاله خان باجی فضول ها هست که تا توی شیوی موهای زائد مردم هم میان دخالت می کنن🤣🤣

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
برو اپیلاسیون خیلی خوبه اونم برای فان گفتم آخه اینجا تا دلت بخواد از این خاله خان باجی فضول ها هست ...

😂😂😂نمیدونی که بعضیاشون چنان استرسی میدن الان دوماهه میخام برم جرأت نمیکنم همش میگم نکنه برم مریض شم چیزیم بشه ...والله موندم همینجوری اخه ژیلتم که امروز میزنی فردا در میاد پدر پوستم درومدددد😭😭😭😭

😂😂😂نمیدونی که بعضیاشون چنان استرسی میدن الان دوماهه میخام برم جرأت نمیکنم همش میگم نکنه برم مریض ...

واااا مریض برای چی

جای خوب و تمیز بری هیچ مشکلی پیش نمیاد

نه بعضی ها مشکل حرام و حلالی دارن میگن گناهه نگاه اون خانم به بیکینیت بیوفته🤣🤣🤣

از هزینه ها دو روش خبر داری چجوریاس؟!

لیرز بستگی به جاش داره من میرم 

ماهی یکبار ۳۴۰ پا کامل دست تا آرنج زیر بغل پشت لب 

اپیلاسیون قطعا  کمتره ولی هر ماه باید پول بدی لیرز نهایتا ۸ جلسه است 

خواهشا تا زمانی که خودم نخواستم  لایک  نکن 
واااا مریض برای چی جای خوب و تمیز بری هیچ مشکلی پیش نمیاد نه بعضی ها مشکل حرام و حلالی دارن میگن گ ...

اره دیگه همون میگن برا بیکینی و زیر بغل اپیلاسون نکنید ممکنه خطر ناک باشه 

هم از لحاظ اینکه غدد رو ممکنه تحریک کنه چون اون نواحی حساسه هم اینکه بیکینی اگه کارشون تمیر نباشه ممکنه بیماریهای عفونی بگیریم 

ولی خب چیکار کنیم دیگه راهی نیس

اره دیگه همون میگن برا بیکینی و زیر بغل اپیلاسون نکنید ممکنه خطر ناک باشه  هم از لحاظ اینکه غد ...

خطرناک چی بابا

تحریک چی میکنه هیچی نمیشه

این همه آدم چی کار میکنن پس