2777
2789

قهرمان شکست ناپذیر رویای خودت باش 😍💪🏻

✨ اولین شرط لازم و ضروری برای رسیدن به موفقیت اینه که رویایی در سر داشته باشی رویاهایی که برای فرداهای زندگیت داری.

تمامی آرزوها و رویاهایی که دوست داری اونها رو در زندگیت خلق کنی.

🌟 باور کن که چنین چیزی ممکنه ..

خیلی از افراد به آرزوها و اهدافی که دارن به دید مواردی نگاه میکنن که نمی تونن بهش برسن. یعنی ثروت و رفاه و آرامش و سلامتی رو میخواد، اما میگه ای بابا من که نمی تونم بهش برسم !!

** اما می دونی حقیقت و قانون حاکم بر جهان چیه رفیق؟ اگر بتونی چیزی رو در ذهنت تجسم کنی و رویای چیزی رو در ذهنت داشته باشی می تونی بهش برسی . می تونی انجامش بدی.

بله ممکنه به تلاش فیزیکی هم نیاز داشته باشه و لازم باشه گام هایی رو برداری ، مراحلی رو طی کنی و اقداماتی رو انجام بدی تا بهش برسی ، اما شک نکن که دستیابی تو به اون هدف واقعا ممکن و شدنیه!

💥 اولین و بزرگترین مانعی که همیشه مانع و سدی میشه جلوی رویاهای ما معمولا خودمون هستیم.

▪︎ یادت باشه دوست من اگر میخوای به اهدافی که داری برسی و خواسته ها رویاها و آرزوهات رو دونه به دونه خلق کنی باید این موانع رو از سر راه برداری.

باید باور کنی که خلق هدفی که داری دستیابی به چیزی که میخوای و تبدیل شدن به فردی که آرزوش رو داری واقعا ممکن و شدنیه.

☀️ گام های لازم برای خلق اهدافت رو بردار !

و در آخر یادت باشه دوست من موفقیت یک شبه به دست نمیاد به زمان نیاز داره.

● اما بهت تضمین میدم که اگر وارد جاده ی موفقیت بشی و مسیرش رو ادامه بدی حتما به مقصد میرسی. این قانون کائناته. به خودت و توانایی هات ایمان داشته باش و گام های لازم برای خلق اهدافت رو بردار و شجاعانه بر ترس هایی که داری غلبه کن.

مشاور:شمس