2777
2789
عنوان

چی بگیرم

73 بازدید | 10 پست

از وقتی عروسی کردیم شش ساله وسایل خونه چیزی نگرفتم فردا شوهرم گفت بریم یه رفیقم قسطی وسیله میده ابکش استیل میخوام بگیرم با آون تستر خوبن اینارو ندارم چه چیز دیگه ای بگیرم بنظرتون چیزهایی که کارایی دارن بگید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین چه چیزایی کمبودش حس میشه چیو نداری

البته بری مغازه اجناسم ببینی شاید از یه چیزاییم خوشت بیاد

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

غذاساز اگه نداری بگیر عالیه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
خب ببین چه چیزایی کمبودش حس میشه چیو نداری البته بری مغازه اجناسم ببینی شاید از یه چیزاییم خوشت بیا ...

اره این دوتا که گفتم ندارم چیزهای دیگم هست ولی ببینم تا چقدر میتونم بردارم مبل هامون دست دومن خیلی قدیمین ولی قبول نمیکنه مبل بگیریم شوهرم

اره این دوتا که گفتم ندارم چیزهای دیگم هست ولی ببینم تا چقدر میتونم بردارم مبل هامون دست دومن خیلی ق ...

خب مبلم بگرد ببین جایی قسطی میفروشن

خیلی گرون شده واقعا حق داره همسرتم