2821
2789
عنوان

خدا کجایی پس

80 بازدید | 11 پست

سلام،بچه ها از وقتی به دنیا اومدم تو یه خانواده فقیر بودم که همیشه نگاه پدرو مادرم به دست این و اون بود عزت نفس خودم و خانوادم زیر صفره از همون بچگی کتک خوردن مادرمو دیدم بیکاری پدرمو بزرگترهم که شدم کتک خوردن وحشتناک خودم تااینکه۱۷سالگی با پسری آشنا شدم که گفتم آهان این همون معجزه ایه که خدا بعد سختی هام بهم نشون داده بهترین بود بهترین جوری که حتی نمیتونید تصور کنید ولی الان تو شرایطیم که آرزوی مرگ میکنم واقعا کجاست خداپس چرا یه عده تو نعمت و آرامش یه عده مثل من اینجوری؟کجایی پس باتوام کجایی مگه منم بندت نیستم مثل اون یکیا پس چه فرقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگاه میکنم به دخترایی که ناز و نوازش پدر بالا سرشونه مادرش عاشقشه تو پول و ثروت به دنیا میاد برادرش عین کوه پشتشه آخرشم با یه پسر خوب ازدواج میکنه مادر میشه و... ولی من چی؟هااااا؟کجایی بگو ببینم اقلا یه جمله بگو بدونم میشنوی لامصب

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
رابطتون بهم خورده؟

نه

چه مشکلی داری فدات بشم؟

خدانکنه

نمیتونم بگم💐

فقط میتونم بگم خدا به دلت ارامش بده    

ممنونم

انشاالله همینطور ک من به ارامش رسیدم شما هم برسی

ممنون🌸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز