2821
2789
عنوان

تو دماغم یچیزیه🤯😰

253 بازدید | 16 پست

سلام.دوستان کسی تاحالا تجربه اینجوری داشته 

همین اول حفره بینیم که بافت عضروفی شروع میشه یکی دوتا ضائده اندازه نصف دونه کنجد یا مثلا دونه شکر 

نمیدونم چیه ولی خیلی نگرانم کرده

حالا میدونید چی نگرانم کرده یه مطلبی خوندم راجب زیگیل تناسلی که تو بینی بوجود میاد و خیلی راحت از دهان به بینی  

من خداروشکر زیگیل ندارم ولی جوری که دکتره میگفت زیگیل دهانی خسلی راحت از بقیه به ادم منتقل میشه😪

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

جوشه بابا 😂😂😂😂

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو دکتر تخصصی

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
مگه الت تناسلی میره تو دماغ

نه باباااا میگفت مثلا کسی زیگیل دهانی داته باشه از طریق لیوان و روبوسی براحتی میتونه منتقل کنه بعدشما دست بزنید به بزاق دهانتون میتونید به بقیه بدنتون منتقل کنید دکترشم که می.فت خیلی به نامه و حرفه ای دکتر محمدرضا صفری نژاد

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

چجوری کنجد رو نون بخوریم

😂😂😂😂من عذرمیخام

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز