2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

815 بازدید | 39 پست

بچه ها سرچ کردم ی خانومی چن سال پیش داخل ماشین همسرش گل رز و کادو گذاشته فردا صبح ک بخواد بره سرکار سوپرایز شه

من از ایده اش خوشم اومد ولی چنتا مورد هس اول اینکه ماشینمونو تازگی فروختیم ماشین جدید ثبت نام کردیم هنوز تحویل ندادن گاهی ماشین از پدرهمسرم امانت میگیرم باید اون شب چیکار کنم ک ماشین بیاره بزنه پارکینگ خودمون

دومیش هم اینکه همسرم با سرویسِ شرکت میره سرکارش

باید شب آلارم گوشیشو خاموش کنم خواب بمونه از سرویس جا بمونه ک ماشین ببره

ب نظرتون ب دردسرش می ارزه؟ راسی برا کادو هم ایده بدین هنوز نمیدونم چی بگیرم

پنجمین سالگردمونه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کادو رو یک جایی برار و ازش بخواه از اونجا برات چیزی بیاره

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
اره  ب نظرت ریسک نکنم بهتره؟

ببین به نظرم اگه خواب بمونه قطعا یه ذره اعصابش بهم میریزه اون اعصاب خوردیه نمیزاره ۱۰۰ درصدی خوشحال شده. مخصوصا اول صبحی با استرس یا حس بد شروع بشه تا تهش همونجورپیش میره

عه تکراری و لوس نیس؟

میتونی صبح زودتر پاشی و کادو رو جای لوازم هاش یا لباس هاش بزاری که ببینه. اگه کیف داره که چه بهتر داخل کیفش بزار

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
این همه دردسر برا اینکه کادو رو اینجوری بدی.خب یه ایده جالب دیگه به ذهنت برسه وپیاده کن

شما ایده ای داری؟ من چیزی ب ذهنم نمیرسه نمیدونم چرا چن وقته خلاقیتم دود شده رفته هوا

بس ک بی خوابی میکشم و همش خستم

خدا خیرت بده یه ایده خوب معرفی کردی خیلی به درد من میخوره

اره باحاله

امیدوارم کیفشو ببری منم از یکی دیگه یاد گرفتم