2777
2789
شیاف گرفتم ولی همون شب خوبم دوباره از فرداش یبوست میشه موقته اینا

عزیزم من به خاطر بارداری یبوست شدید دارم فقط تا میتونی میوه بخور مخصوصا انار ببخشید ولی من با انار درمان کردم خودم رو خیلی عالیه هر روز دو سه تا بخور نتیجشو ببین

شیاف استفاده کردم همون شب خوبه دوباره فرداش یبوست میگیرم .

دکتر داخلی برو

یک مشکلی داری حتما دکتر برو بعضی بیماریها باعث یبوست میشن

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روغن خالی بخورم 😣😣😣😣

میتونی با شربت قاطی بکنی و بعد بخوری ، موقع انجام آزمایش برای تخلیه روده همین کار رو میکنن ، تا حالا راه های طبیعی رو امتحان کردی؟؟ میوه باید دو سه بار در روز بخوری ، ۳ لیتر مایعات باید بخوری ، انجیر هلو آلو شکم رو راه میندازه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ولی واقعا خیلی بده من معدم داره میترکه 

بارداری هستین یانه

بنظرم حتما برید دکتر چکاب بشین یکی از آشناهای ما چند وقتی بود درگیر بود خیلی دیر اقدام کرده بود شده بود سرطان روده دوماهی میشه فوت کردن خدایی نکرده ممکنه مشکلتون جدی باشه حتما برید دکتر

امشب میخام کاهو با روغن زیتون بخورم .ببینم چی میشه

خاک شیر هم خیلی موثره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !