2777
2789
آشپزیت خوب نیس؟

چرااتفاقا عالیه ..اماخودم میلم به غذایی که خودم بپزم نمیکشه🙃

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
وای نگو بلاخره یه روز میام قزوين میخورم یه رستوران تو اینستا دیدم میگن قیمه اش معروفه سیوش کردم یه ر ...

قدمت رو چشم 

اومدی باراجین و الموت هم برو الموت جاده اش یکم خطرناکه ولی اگه بچه کوچیک همراهتونه برید باراجین فدک 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند            واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند        هاتف آن روز به من مژده این دولت داد        که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند         خداوندا شادی و حال خوش و سلامتی را به مردم کشورم عطا کن 🌸💛                             اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)🥀🖤 امام زمانم ، پدر عزیزم ، آقا جان بیا که دنیا بدون تو صفایی ندارد،بیا که بدون تو حال دل هیچ کس خوب نیست بیا تا جوانم بده رخ نشانم🍃💞                                                                                قربون دل پاکت اگه تا اخر امضا خوندی منو از دعای خیرت بی نصیب نگذار😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا غذا میخوره اشتهام کور میشه حال من شکموووو ولی فست فودی دوست داره ها پسرمم به بابا رفته 😕🥲

خیلی بده دیدم دور و برم ،آقایون هم هستن 

یخورده چرب تر درست کن شاید خوردن

سیر بزن تو غذاهات مثل فست فود یا😉

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میخورده غذا با ادا اصول اتفاقا دست پختم خوبه ولی مدلشه 

آهان خب چون آقایون اطراف ما اگه چرب نباشه نمی‌خورم😄

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم