2777
2789
عنوان

گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ی لقمه گرفتم دستم دارم ته بندی میکنم توام اینکارو کن

دخترم هم گشنشه بچه غذامیخوادشوهرم میگه ازصبح نمیبینمش شب میام غذاشوخورده کم مونده بخوابه غذاشونده باهم بخوریم 

خودمم خیلی دوسش دارم .. مرسی از لطفت مهربونم😍💚 به به .. مایه ی افتخاره برام😁

اره باهاش همزاد پنداری میکنم.اره تعجب میکنم توی این مدت اولین بار اونم چندبار دیدم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اره باهاش همزاد پنداری میکنم.اره تعجب میکنم توی این مدت اولین بار اونم چندبار دیدم

عزیزززدلم ..😍😁💚

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
دخترم هم گشنشه بچه غذامیخوادشوهرم میگه ازصبح نمیبینمش شب میام غذاشوخورده کم مونده بخوابه غذاشونده با ...

شوهر منم میگ دوس ندارم تنهایی غذا بخورم 😑باید توام بخوری باهام...ولی خب خیلی دلم خواست الان ی لقمه خوردم و ته بندی کردم تا بیاد

شوهر منم میگ دوس ندارم تنهایی غذا بخورم 😑باید توام بخوری باهام...ولی خب خیلی دلم خواست الان ی لقمه ...

بچه ام وقتی بوی غذامیخوره بهش دلش میخوادگریه میکنه غذابده یکم موزدادم بهش تاباباش بیاد

عمه شوهر خاله م یه پیرزن باحالی بود خدابیامرز  یادمه همیشه میگفت قبل اومدن شوهرت یه ته بندی ک ...

دقیقا ...چون جلو مردا غذا زیاد بخوری میگن چاق میشی...یا ببینم چاق شدی میگن از بس سر سفره غذا میخوری

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍
دقیقا ...چون جلو مردا غذا زیاد بخوری میگن چاق میشی...یا ببینم چاق شدی میگن از بس سر سفره غذا میخوری

خودشم یه پیرزن ریز میز وفسقلی ونازنازی بوده که به گفته خودش شوهرش براش جونش میداد😝😁