2777
2789
عنوان

در چ حالین؟🤭

265 بازدید | 45 پست

من خودم حالم خوب نبود دوستام زنگ زدن دیدن صدام گرفته چون گریه کردم گفتن حاضرشو بریم بیرون🥺😍

حاضر شدم اومدم  اونا هم رفتن شام بگیرن😆

یهویی

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

دمشون گرم چه رفیقایی

برای هم آرامش باشیم...💛                                                 عضو تاپیک بامداد خمار                                                       وزن ۵۴ ، قد ۱۶۰                   ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                 وزن هدف ۴۹   من میتونم 😍💛

چی میخواین بخورین؟🤣🤣🤣

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در افتضاح ترین حالت 😞

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃

خوش بگذرهههه🥺😁💚

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بیاید منم ببرید

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

خوش بگذره

حوصلم سر رفته جون ندارم برم بیرون

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

دراز کشیدم روزم حوصله ندارم پاشم چیزی بپزم بخورم

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠