2777
2789
عنوان

مشاور مدرسه

639 بازدید | 17 پست

امروز با مشاور مدرسه حرف زدم یجوری حالمو گرفت که اصلا واقعا حال و حوصله هیچ چیزی رو ندارم میخوام بمیرم و خسته شدم از اینکه همش تلاش میکنم و نتیجه نداره 

مشاور کلا تغییر کرده تو این ۱ماه هر کی رفته اتاقش با گریه برگشته 

چرا مگه چه گفته

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رفتم پیشش فقط ازم حرف کشید دیگ چیزی نگفت گفت،توکلت ب خدا همه چی درست میشه بخدا فقط همینو گفت😐😐

بعد گفتش ک زنگ کلاسه برو کلاست😐💔

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_

گفتن زیاد میخونم ولی نتیجه نداره برگشت گفت درس خوندن تو کیفیت نداره پوچِ

گفتم امتحانای سخت رو ۹۵ درصد میزنم یعنی بلدم ولی سر جلسه استرس نمیذاره گفت فعلا برو کارای مهم دارم بعد نیم ترم بیا با یه لحن خیلی بد گفت

خیر سرمون مدرسه تیزهوشانه😕 

واقعا متاسفم برای حال این روزای کل شاگرد ها و دانش آموزا بمیرم چقدر تحت فشارن چقدر زیاد و چقدر ناجو ...

آخه اینطوری نیست که بگم نمیخونم ،میخونمدولی نتیجه نداره 

گفتن زیاد میخونم ولی نتیجه نداره برگشت گفت درس خوندن تو کیفیت نداره پوچِ گفتم امتحانای سخت رو ۹۵ در ...

عجیبه عجیبههههههههه طرف چقدر بی‌شعور 

بهتره سعی کنی استرستو کنترل کنی، تمرکزتو رو برگه بیشتر کنی، چیزی بزاری تو گوشت تا حواست پرت نشه 

راهکارهای کنترل استرس تو نت هست