2821
2789
عنوان

غده لفانی

166 بازدید | 32 پست

سلام حالتون خوبه خواهشا هرکس تجربه یا اطلاعاتی داره کمکم کنه پشت گوش پسرم چند ماه پیش ورم کرد اندازه نخود بردم دکتر گفت بخاطر مریض شده عفونته و غده لفانی حالا پشت گوشش رفته یکی رو گردنشه اونم اندازه نخوده خطرناگه؟دوشنبه دکتر غدد نوبت براش گرفتم

پسر منم همین مشکلو داره، چندساعت پیش تاپیک زدم ببین

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رو گردنش حالت عادی معلومه؟ مال پسر من وقتی به گردنش فشار میاره معلوم میشه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
نه عزیزم گردنشو به سمت دیگه میکشه معلوم میشه یکم

پسر منم همینجوریه، حدود ۴تا دیدم امروز رو گردنش اندازه عدس

دکتر بردین شما؟

آره چندماه پیش تا مرز سکته رفتم،بردمش گفت ویزی نیس معمولا بچه ها دارن ولی اگه بزرگتر شد ببرش سونو، یه دکتر دیگه هم نشون دادم گفت چیزی نیس، درمانگاه هم برده بودمش بخاطر سرماخوردگی اونجام پرسیدم گفت نگرانی نداره

پسر شما مریض شده بود منظورم اینه که سرماخوردگی داشت؟ پسر من اصلا مریض نبود

دخترمنم داره پشت گوشش دختربزرگمم توی سرش داره که هردوتکون میخورن وسفت نیستن  

آره حالت لغزنده داره زیر پوست، شما دکتر نبردین؟

آره چندماه پیش تا مرز سکته رفتم،بردمش گفت ویزی نیس معمولا بچه ها دارن ولی اگه بزرگتر شد ببرش سونو، ی ...

الهی شکر یکم خیالم راحت شد پسر من شدید مریض بود این مدت اتفولانزا گرفت ممکن از همون باشه

الهی شکر یکم خیالم راحت شد پسر من شدید مریض بود این مدت اتفولانزا گرفت ممکن از همون باشه

چندوقت میگذره از مریضیش؟ درک میکنم نگرانیتو،من داشتم میمیردم