zendanadamse مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 4723 عنوان یعنی بلاک شدم ؟؟ 189 بازدید | 13 پست تو تل طرف میتونم آیدی و بیوشو ببینما ولی لست سینشو زده لانگ تایم ....پروفشم نمیتونم ببینم یعنی بلاکم؟؟ 1401/09/05 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepjdeh عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 639 اره فک کنم بلاکی یه صلوات بفرستید انشالله زودتر نی نی بیاد تو دلم❤
zendanadamse مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 4723 پس بلاک کرده توام بلاکش کن اول من بلاک کردم ...بعد فهمیدم اشتباه کردم حالا مبخوام برم انبلاک کنم پیام بدم اون بلاک کرده😭😭
maheto عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 5749 اول من بلاک کردم ... بعد فهمیدم اشتباه کردم حالا مبخوام برم انبلاک کنم پیام بدم اون بلاک کرد ... به پشمت بگیرش از بلاک درنیار والله کسی که دوست داشته باشه بلاکم بکنی یه راه برای برگشت میذاره کاربری دست دو نفر 🙌
zendanadamse مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 4723 به پشمت بگیرش از بلاک درنیار والله کسی که دوست داشته باشه بلاکم بکنی یه راه برای برگشت میذاره ن آخه قضیه اینطوری بود ک این پسره کراشم بود بعد من اسمشو نمیدونستم اسم اکسمم امیره اسم اینم امیره هیچی دیگ من فک کردم اونه زدم بلاک کردم نگو کراشم بوده الانم نمیدونم چ غلطی کنم
maheto عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 5749 ن آخه قضیه اینطوری بود ک این پسره کراشم بود بعد من اسمشو نمیدونستم اسم اکسمم امیره اسم اینم ا ... ببخش ولی ب.رین به هر چی اکس و نکست و کراش و دوس پسره باهم🤣😂حتما حکمتی داشته این اتفاق افتاده به فا.ل نیک بگیر اگه بیافتی دنبالش خودشو چس میکنه غرورت له میشه بیخی کاربری دست دو نفر 🙌
zendanadamse مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 4723 ببخش ولی ب.رین به هر چی اکس و نکست و کراش و دوس پسره باهم🤣😂حتما حکمتی داشته این اتفاق افتاده به فا ... اخه این پسره نمیدونی چقدر خوشکل بود عین این پسر مدله ک تازگیا.... من واقعا دلم میخواد باهاش باشم 😂😂در صورتی ک اکس دوستمه و دوستم میگف این ی منگل و هولیه ک برو خداتم شکر کن زدی بلاک کردی😂😂
maheto عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 5749 اخه این پسره نمیدونی چقدر خوشکل بود عین این پسر مدله ک تازگیا.... من واقعا دلم میخواد ... وای با اکس دوستت اوکی نشیا ناموسا بیخیال :/ فقط اگه آشناست برای اینکه زشت نباشه خیلی محترمانه عذرخواهی کن بگو اشتباه بلاک کردم همین کاربری دست دو نفر 🙌
zendanadamse مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 4723 وای با اکس دوستت اوکی نشیا ناموسا بیخیال :/ فقط اگه آشناست برای اینکه زشت نباشه خیلی م ... 😂😂😂خیلیم جالبه میگه ایدیشو بفرست بعد فرستادم میگه ن این ک اون نیس 😂😂 ن آشنا نیس دوست پسرای کلاسه منو اونجا دیده بوده فک کنم ایدیمم از یکی از دوستاش گرفته