2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول من بلاک کردم ... بعد فهمیدم اشتباه کردم  حالا مبخوام برم انبلاک کنم پیام بدم اون بلاک کرد ...

به پشمت بگیرش از بلاک درنیار والله کسی که دوست داشته باشه بلاکم بکنی یه راه برای برگشت میذاره 

کاربری دست دو نفر 🙌
به پشمت بگیرش از بلاک درنیار والله کسی که دوست داشته باشه بلاکم بکنی یه راه برای برگشت میذاره 

ن آخه قضیه اینطوری بود ک این پسره کراشم بود بعد من اسمشو نمیدونستم 

اسم اکسمم امیره اسم اینم امیره 

هیچی دیگ من فک کردم اونه زدم بلاک کردم 

نگو کراشم بوده 

الانم نمیدونم چ غلطی کنم

ن آخه قضیه اینطوری بود ک این پسره کراشم بود بعد من اسمشو نمیدونستم  اسم اکسمم امیره اسم اینم ا ...

ببخش ولی ب.رین به هر چی اکس و نکست و کراش و دوس پسره باهم🤣😂حتما حکمتی داشته این اتفاق افتاده به فا.ل نیک بگیر 

اگه بیافتی دنبالش خودشو چس میکنه غرورت له میشه بیخی

کاربری دست دو نفر 🙌
ببخش ولی ب.رین به هر چی اکس و نکست و کراش و دوس پسره باهم🤣😂حتما حکمتی داشته این اتفاق افتاده به فا ...

اخه این پسره نمیدونی چقدر خوشکل بود 

عین این پسر مدله ک تازگیا.... 

من واقعا دلم میخواد باهاش باشم 😂😂

در صورتی ک اکس دوستمه و دوستم میگف این ی منگل و هولیه ک برو خداتم شکر کن‌ زدی بلاک کردی😂😂

اخه این پسره نمیدونی چقدر خوشکل بود  عین این پسر مدله ک تازگیا....  من واقعا دلم میخواد ...

وای با اکس دوستت اوکی نشیا 

ناموسا بیخیال :/ 

فقط اگه آشناست برای اینکه زشت نباشه خیلی محترمانه عذرخواهی کن بگو اشتباه بلاک کردم همین

کاربری دست دو نفر 🙌
وای با اکس دوستت اوکی نشیا  ناموسا بیخیال :/  فقط اگه آشناست برای اینکه زشت نباشه خیلی م ...

😂😂😂

خیلیم جالبه میگه ایدیشو بفرست بعد فرستادم میگه ن این ک اون نیس 😂😂 

ن آشنا نیس دوست پسرای کلاسه منو اونجا دیده بوده فک کنم ایدیمم از یکی از دوستاش گرفته