2777
2789
عنوان

درد پستان

308 بازدید | 5 پست

بچه ها من حدودا ۳ الی ۴ هفته پیش سینه سمت چپم به شدت تیر میکشید .دقیقا نوک سینم . رفتم فوق تخصص پستان معاینه کرد گفت توده ای نداری باید سونو بدی. فعلا انجام ندادم . ولی چند روز پیش تقریبا وسط دو تا سینم درد میکرد همون قسمتو دست زدم احساس کردم ی توده ای چیزی هست شایدم اشتباه میکنم ولی خیلی درد میکرد . ازون موقع تنگی نفس دارم اصلا خوب نمیشه و درد قفسه سینم بهش اضافه شده .هر از گاهی سرفه هم میکنم بخاطر نفس تنگی . نمیدونم از استرسه یا چیز خاصیه .شما اطلاعاتی ندارید درمورد اینجور دردا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اول اینکه نگران نباش یعنی قبل از همه چی باید اروم باشی بعدم اینکه باید پیگیری های لازم رو انجام بدی این چیزا واقعا مثل سرماخوردگی شوخی بردار نیست که . من نمیدونم پیش کدوم دکتتر رفتی عمع من چند سال پیش سرطان سینه داشت تحت نظر دکتر اعظم صلاتی بود درمان هم شد الان دو ساله که خوبه خوبه فقط معاینه میره پیشش خداروشکر مشکلیم نداره به نظر من از این دکتر هم حتما مشورت بگیر مطبش توی بلوار کشاورزه بین جمالزاده و کارگر