2777
2789
عنوان

قلب جنین

249 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر

من ۲۴ ابان موعد پریودم بوده که نشدم و ازمایش دادم مثبت بود

امروز رفتم دکتر سونو گرفت گفت ساک حاملگی تشکیل شده ولی جنین داخلش نیست گفت دوهفته دیگه برم سدنوگرافی

اینکه گفته جنین داخلش نیست همون اصطلاح تشکیل نشدن قلب جنینه؟قلب جنین تا کی میتونه تشکیل بشه؟

بنظرتون بارداری پوچه یا وقت دارم هنوز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز وقت داری... من نمیدونم چ ا اینقدر زود میرید واسه سونو.... من دکترم عالی بود گفت 9 هفته برو الکی استرس بهم نداد 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
نه هنوز وقت داری... من نمیدونم چ ا اینقدر زود میرید واسه سونو.... من دکترم عالی بود گفت 9 هفته برو ا ...

چون دل درد داشتم گفتن برم سونو که خیالم از بارداری خارج رحمی راحت بشه

نگران نشو عزیزم

منم ۱۴ ابان موعدم بودم الان ۷ ...مشکوک بودم به بارداری خارج رحم...پنج بار سونو دادم تاحالا

دکترم گفته دوهفته دیگه برم واسه تشکیل قلب

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

نه ساک و جنین و کیسه زرده یه مرحله هست که معمولا دو هفته بعد از تاخیر وقتی که بتاتون بره بالای ۱۰۰۰ دیده میشه و وقتی دیده شد دو هفته بعدش یعنی بین هفته های ۸ تا ۱۰ سونوی ضربان قلب هست یعنی تشکیل کیسه و جنین و تشکیل قلب دو مرحله جدا هستند

نه ساک و جنین و کیسه زرده یه مرحله هست که معمولا دو هفته بعد از تاخیر وقتی که بتاتون بره بالای ۱۰۰۰ ...

من عدد  تیتر ۶۵۵۰ بود با ۵ روز تاخیر 

۲۶ آبان باید پری میشدم ک نشد باردار شدم‌

الان میشه چند هفته ام؟؟؟

برای گرفتن دست هایت لحظه شماری میکنیم فرشته کوچک ما
نه ساک و جنین و کیسه زرده یه مرحله هست که معمولا دو هفته بعد از تاخیر وقتی که بتاتون بره بالای ۱۰۰۰ ...

یعنی الان که داخل سونوگرافی ساک حاملگی دیده شده و جنین دیده نشده مشکلی نداره ؟