2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

232 بازدید | 17 پست

همیشه بغض دارم گاهی اوقات الکی گریه میکنم شوهرم فکر میکنه مشکلی دارم ولی اصلا هیچ مشکلی ندارم بعضی وقتا یه حرفا کوچیکی اذیتم می کنه که باعث اشکم میشه یه جوری شدم از زمانی ک عقد کردم اینجوری شدم به نظرتون چه چیزی باعث شده اینجوری شم🥲

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا خدا زن و دختر رو مثل برگ گل نازک وحساس آفریده شوهرتون باید بیشتر درکتون کنه و سفر ببره و یا م ...

از وقتی ازدواج کردم بیرون رفتنام خیلی کم شده اخه وقتی مجرد بودم سرکار ک میرفتم کل هفته مشغول بودم ولی بازم یک روزشو میرفتم بیرون برا خودم بودم ولی الان با خودم میگم شوهرم میره سرکار گناه بیاد استراحت کنه چیزی بهش نمیگم ک ببره منو بیرون

عزیزم منم دقیقا همینطوریه ام دائما همسرم میگه چرا تو فکری!چرابی حوصله ای!از چیزی ناراحتی! بیشتر بحث ...

خیلی سخته من ک ایقد حساس شدم حرف نمیزنم  اصلا باهاش بعد تا اون میاد حرف بزنه اشکام میریزه دست خودمم نیست اصلا

عزیزمم🥺🥺درک میکنم خدایی خیلی حس بده ادم یهویی دلش میگیره گریه میکنه خودشم نمیدونه چشه

مشکل اینه بقیه دنبال اینن بدونن مشکل تو چیه با این ک هیچ مشکلی نداره 🥲

از وقتی ازدواج کردم بیرون رفتنام خیلی کم شده اخه وقتی مجرد بودم سرکار ک میرفتم کل هفته مشغول بودم ول ...

باشه هفته ای 1-2 بار واقعا برای ما مردا سخت نیست ؛ ولی زندگی رو برای خودت سخت نکن که اذیت بشی ، فیلم ببین ، پیاده روی برو 

زنده باد عشق 
باشه هفته ای 1-2 بار واقعا برای ما مردا سخت نیست ؛ ولی زندگی رو برای خودت سخت نکن که اذیت بشی ، فیلم ...

بیرون هم‌تنها نمیزاره برم دوستی هم ندارم هر راهی برای سرگرمی بوده باشه رو رفتم ولی نشده بیرون میبره هم خونه مامانم ایناست ولی من دلم میخاد برم کل شهرو مثل قبل پیاده بگردم 

بیرون هم‌تنها نمیزاره برم دوستی هم ندارم هر راهی برای سرگرمی بوده باشه رو رفتم ولی نشده بیرون میبره ...

خب باهاش صحبت کن ، بگو میخام برم پیاده روی و چندباری هم با خودش برو تا روحیه ش عوض بشه 

زنده باد عشق 
خب باهاش صحبت کن ، بگو میخام برم پیاده روی و چندباری هم با خودش برو تا روحیه ش عوض بشه 

خودش از صبح می‌ره سرکار تا چهار بعد از ظهر بعد امروز میگفت میخام برم باشگاه منم نتونستم مخالفتی کنم اصلا بهم ریختم 

خودش از صبح می‌ره سرکار تا چهار بعد از ظهر بعد امروز میگفت میخام برم باشگاه منم نتونستم مخالفتی کنم ...

باشه پس الان بهش بگو منم صبحا میخام برم باشگاه ، مشکلش چیه ؟ 

زنده باد عشق