سلام عزیزان کسی ایتا نصب داره رو گوشیش یا مثلا دربارش اطلاعات داشته باشه... من تو ایتا یکیو دارم ک انلاینیش رو برداشته و برام آخرین بازدیدبه تازگی میخوره جای ساعت... میخواستم بدونم مثله واتساپه ک با وجود پنهون کردن اگه انلاین باشه نشون بده یا اینکه کلا last seen میزنه... اگه میدونید بهم کمک کنید خیلی برام مهمه
تنظیم شده.. همهی نرم افزارا دارن این تنظیمو .. تنظیم باشه فقط میزنه اخیرا دیگه ساعت و تاریخ نمیده
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تنظیم کرده ک بجای ساعت و تاریخ دقیق بزنه ک بازدید اخیرا ، یا یکهفته پیش و اینا.
ولی اگر تو پی ویش باشی آن باشه نشون میده گاهی
لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻
اره همینومیخوام بدونم ک اگه تو صفحه چتش باشم انلاینیش رو نشون میده یانه؟؟
آره گلم نشون میده در حد چند ثانیه