2777
2789

قهوه هم ضرر داره هم منفعت

همه چی اینطوریه. حتی میوه و سبزی رو هم زیاد بخورید ضرر داره.

بیش از 4 فنجون در روز خوب نیست آهن بدن رو میسوزونه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صد در صد همه چیز زیادیش بده،ی سوال میتونی ی روز نخوری نخور ببین روزت تغییر میکنه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

من که قهوه فوریا رو نمیتومم بخورم. معلوم نیست چی توشه که تا میخورم معده م بهم میریزه. ولی قهوه ترک که خودم اماده کنم چنین مشکلی برام بوجود نمیاره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

صد در صد همه چیز زیادیش بده،ی سوال میتونی ی روز نخوری نخور ببین روزت تغییر میکنه

یکم وابستگی داره چون نخورم دلم میخواد بخورم کافی ولی اگه نخورمم یک روز اتفاقی نمیوفته 

من که قهوه فوریا رو نمیتومم بخورم. معلوم نیست چی توشه که تا میخورم معده م بهم میریزه. ولی قهوه ترک ک ...

منم وقتش رو ندارم قهوه درست کنم از این فوریا میخورم ولی چیز بدی نیست ولی عادت دارم یا شیرین بخورم یا اگه تلخ میخورم کنارش حتما با انرژی زا با بخورم 

منم وقتش رو ندارم قهوه درست کنم از این فوریا میخورم ولی چیز بدی نیست ولی عادت دارم یا شیرین بخورم یا ...

نمیدونم شاید این حجم از قند مصنوعی برای بدنت مضر باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم عادت کردم روزی یه فنجون میخورم ولی یکم تپش قلب گرفتم🥴

اره منم روزی یک فنجون بیشتر نمیخورم ولی تپش اینا ندارم ولی خیلی ارامش بخشه بنظرم قهوه