2777
2789
عنوان

هفته 21 بارداری

3840 بازدید | 7 پست

سلام کیا هفته 21 بارداری هستن 

حالتون چطوره علائم جدیدتون چیه 

کدوم بیمارستان برای زایمان میرید و روش زایمان رو کدومو انتخاب کردین؟ 

من جدیدا خارش پوست پیدا کردم 

راستی جوجه های شما تکون میخورن؟ 

ازمن تکون نمیخوره هنوز نگرانم 😣🐥😭

من هفته بیستمم میتونم بیام؟😂

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨

منم دقیقا ۲۱ هفته هستم. شهرستانم اما واسه زایمان میرم تهران. سزارین میکنم انشاالله. نی نی از هفته قبل تکونشو حس میکنم کاملا مخصوصا شبا که می‌خوام بخوابم خیلی پول میخوره 😄 منم خارش دارم. هر شب روغن کرچک میزنم چرب باشه کمتر میخاره

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۳ هفته هستم

بیمارستان صارم تشکیل پرونده دادم

تکون ک میخوره شما متوجه نمیشی

دخترمو طبیعی اپیدورال بودم ب امید خدا اینم اگ شرایط خوب باشه طبیعی

ولی استراحت مطلقم بخاطر سرکلاژ یخورده شرایط سخت میگذره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
منم دقیقا ۲۱ هفته هستم. شهرستانم اما واسه زایمان میرم تهران. سزارین میکنم انشاالله. نی نی از هفته قب ...

من حس نمیکنم از تکونش

البته دیروز روی دلم یکم حالت نبض میزد ک اونم روی دلم بود فکرنکنم ب این زودی ایقد اومده باشه بالا