2777
2789
عنوان

ترک عادت بد

237 بازدید | 15 پست

یکم راهکار بدین واسه ترک عادت های بد 

یا مثلا چیکار کنم بهتر حرف بزنم تاثیرگذار تر باشم 

تو جمع... میدونین من زود پنیک میکنم 

تو ایجاد ارتباط اولیه هول میشم خجالت میکشم 

نمیتونم راحت صحبت کنم برعکس خیلیا ک با قدرت حرف میزنن عشق میکنی.. 

فرقی نمیکنه شخص مقابل کیه 

بنظرتون چ راهکارهایی مناسبمه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براي ترك كردن هر عادت بد،سعي كن يه عادت خوب جايگزينش كني

و اينكه يهو نميشه عادت رو كنار گذاشت بايد كم كم اين كارو بكني

مثلا درمورد صحبت كردنت،لازم نيست يهو پاشي تو جمع صحبت كني ميتوني از تاييد كردن حرف ديگران يا پرسيدن سوالاي كوتاه شروع كني

منم قاطی میکنم مثلا فروشنده گفت چیزی میخوای کمکت کنم بجای اینکه بگم ممنون گفتم خواهش میکنم😐

من در حین قاطی کردن یهو زبونم میگیرم تپق میزنم اصلا😐خیلی ناجورم 

براي ترك كردن هر عادت بد،سعي كن يه عادت خوب جايگزينش كني و اينكه يهو نميشه عادت رو كنار گذاشت بايد ...

وای خیلی مشکل دارم من کلا یهویی هیجان زده میشم میخام ی ماجرارو بگم ولی بقیه اجازه نمیدن ک صحبتمو کامل کنم... نمیدونم بخاطر لحن صحبت کردنمه يا صدام يا اون استرس تو صدام 

وقتی ام حرف نمیزنم بهم میگن چرا ي شب تو جمع مایی هیچی نمیگی... :(اصلا خیلی شرایط بدیه 

وای خیلی مشکل دارم من کلا یهویی هیجان زده میشم میخام ی ماجرارو بگم ولی بقیه اجازه نمیدن ک صحبتمو کام ...

نه عزيزم اينطور ك تو گفتي مشكل از اطرافيانته زياد حرفاشونو جدي نگير خودشون مشكل دارن

اگه چيزي گفتي جدي نگرفتن همون موقع بگو ببينيد تقصير خودتونه بعدا ب من نگيد چرا حرف نميزني 

تا بدونن باهات درست رفتاركنن

نه عزيزم اينطور ك تو گفتي مشكل از اطرافيانته زياد حرفاشونو جدي نگير خودشون مشكل دارن اگه چيزي گفتي ...

خیلیم میگم ولی میگن آخه حرفات تکراریه 

و هزارتا چیز دیگ منم یا میخوره تو ذوقم یا حرفم یادم میره یا اصلا نمیدونم هول میشم ☹️احساس میکنم تو صحبت کردن و تاثیر گذاری خیلی ضعیفم