2777
2789
عنوان

مشکل عدم دخول

73148 بازدید | 139 پست

دوستان چند ماهه ازدواج کردم، متاسفانه مشکل عدم دخول دارم، ینی هر کاری میکنیم دخول اصلا انجام نمیشه، احساس میکنم بستس، واژینیسموس میدونن که نیس چون ترسی ندارم ولی فقط از درد فریاد میکشم احساس میکنم سپتوم رحم دارم، کسی در این مورد تجربه ای داره، خیلی نیاز دارم به کمکتون، دکتر خوبم اگه میشناسین بهم معرفی کنید♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشکل تورو داشتم در حدی بعد چند ماه ک دخول داشتیم خونریزی شدید داشتم ک بند نمیومد رفتم دکتر و بیمارستان. چه روز بدی بود. ولی کم کم بهتر شدم.

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
وای این فاجعس،اینکارو نکن.بعدش انگار کارد خوردی

من انجام میدادم اوایل عروسیم

درحقیقت قسمت واژن حس درد خاصی نداره همش ناشی از ذهن ما هست

لیدوگائین هم درحقیقت زیاد بی حس نمیکنه اون قسمت رو فقط ذهنیت درست میشه که اره من بی حسم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
مشکلت اینجا حل نمیشه فقط دکتر

والا دکتر رفتم، ولی بخاطر بکارت زیاد معاینه نکردن، یکیش گفت از روان کننده استفاده کن اگه نشد بیا یه جراحی سرپایی انجام بدم، یکی هم گف خودتو لوس میکنی!! گفتم مگه احمقم تو مسئله ی به این مهمی پاشم بیام دکتر؟!درد فوق العاده زیادی دارم موقع نزدیکی 

واژینیسموس ارتباطی با ترس نداره

من هستم ولی نمی‌ترسم و اشتیاقم دارم اما نمیشه خب☹️

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟