2777
2789
عنوان

ازم شکایت شده...

3758 بازدید | 118 پست

دیشب جلوی پارکینگمون که شخصی هست یک ماشین پارک شده بود که حدود۵ساعت سعی کردیم که صاحبشو پیدا کنیم نشد زنگ تک تک همسایه هارو زدیم و با۱۱۰ تماس گرفتیم اما گفتم جواب نمیده و خلاصه که ما از ساعت۷ تو کوچه بودیم تا ساعت۱۰و نیم که این خانوم از خونه روبروای ما اومد بیرون و گفت شرمنده تروخدا(در صورتی که زنگشونو زده بودیم و صاحابخونه گفتن برای ما نیست ایشون مهمون بودن)

منم از شدت خشمی که داشتم حرف نزدم باهاشون و همسرم گفتن ک چند ساعته مارو معتل کردینو و خجالت بکشید...

همین...

ما رفتیم و کارمون حدود نیم ساعت طول کشید و برگشتنی ایندفعه ماشین کامل جلوی پارکینگ نبود ولی جوری بود که ما نتونستیم وارد پارکینگ بشیم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

🚶خب

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

جدیدا تایپکهت مثل قدیم سریالها جای حساس تمام میشه  وتا یه هفته منتظر میشدیم ببینیم چی میشه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

لایک کن کامل گفتی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

فردا ساعت ۱۱ دختره اومد در خونمونو زد و شروع کرد به فحاشی و توهینو تهدید که کل خاندانم زندانه میگم بیان رو خودتو خانوادت قمه بکشن...لاستیک منو پنجر کردی مادرش بدر از خودش فحاشی میکردن فحش های خیلی بد که خیلی خجالت کشیدم و پنجررو بستم و فقط گریه کردم

لایک کن کامل گفتی

برای امضات کوثر خوندم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

باید ثابت کنه..شما پنچر کردین؟؟؟

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز