2777
2789
عنوان

امام رضا(ع)

191 بازدید | 20 پست

خانمای گل مهربون هرکی جواب بده براش نفری یدونه صلوات میفرستم💙💙

من چندتا سوال داشتم

شما تا حالا به امام رضا(ع) متوسل شدین و اگه آره نتیجش چیشد و اگه میتونید میشه اون خواستتون و ماجرای اجابتتون رو تعریف کنید؟شده یچیزی در حد معجزه باشه که همه بگن نمیشه یا نباید بشه و یا قسمت نیست و ازین حرفا!؟

بعد سوال دیگه اینکه شما چطور متوسل یعنی منظورم اینه خب باز اصل کار خداست دیگه  ما اصلا واسطه فک کنم اینجوری بهش میگن قرار میدیم که خدای عزیز و قادر برآوردش کنه و به همین دلیل من نحوه توسل رو و بیان اون رو خوب نمیدونم چجوری هستش؟

و اینکه رفتید مشهد و این حاجت خواهی رو انجام دادید یا نه از راه دور کار خاصی کردید؟

من :) ولی حاجت اصلیم مونده این مهم تره هم حرم رفتم . هم زنگ زدم هرجور دوست داری نیت کن عزیزم

براتون صلوات فرستادم

حاجت اصلیتون رو یکم تو دلم حدس زدم ایشالله حاجت روا بشین

میشه اگه میتونید اگه شرایطش هست اون حاجتی که برآورده شدرو تعریف کنید چی بوده یا درچه حد بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر یه قضیه ای افسردگی شدید داشتم ، رفتم حرمم شاید باورت نشه ولی همینکه اومدم بیرون دلم انگار آروم ...

صلوات فرستادم

وای چه قشنگ ایشالله همیشه خوبه خوب باشی گلکم😍

یه حاجتی از خدا خواستم به امام رضا متوسل شدم هنوز وقتش نشده انشالله تا سال اینده حاجت روا بشم

یکبار دیگم بود که احساس خوبی نداشتم و بعد از توسل به ایشون خیلی خیلی حال خوبی پیدا کردم

من :) ولی حاجت اصلیم مونده این مهم تره هم حرم رفتم . هم زنگ زدم هرجور دوست داری نیت کن عزیزم

یدونی من زنگ زدم اما خب نشد شاید حضوری التماس و خواهش کنم بشه به امیدخدا

من یادمه اون موقع باشوهر دانشجوبودیم خیلی کم پول بودیم شوهرم زمینو اینا داشت ولی یکی ازبرادراش باکلاهبرداری همیشه سرمونو کلاه میزاشت کلا ضعف پول خیلی داشتیم و شوهرم خیلی داداششو قبول داشت تا اینکه برادرش میخاست ی وام یک ملیاردی بگیره و نیاز ب سندخونه داشت ب شوهرم زنگ زد ک میخام دویست ملیون بهت پول بدم از وام جورنمیشه و این حرفا سندخونه پیدانکردم شوهرمم خیلی ساده و بی پول واقعا الان ک فکرش میکنم برا هزارتومن باید چ سختیایی رومیکشیدیم ب شوهرم گفت سندخونه پیداکن شوهرمم گفت اره پدرزنم داره و اون پیله کرد من مخالف بودم ولی چاره نکردم بابامم رودروایسی گیر کرده بود هروز باشوهرم دعواداشتیم من گفتم ن اعصابمو خردمیکرد رفتم حرم پشت پنجره فولاد امام رضارو قسم دادم ک این نشه فردا بابام سندرو برده بود ک امضابزنه ثبت قبول نکرده بود گفته بود سندتون مقیاس جغرافیاییش اشکال داره نمیشه شوهرم اومد خونه عصبانی بود ولی من خوشحال شدم دقیقا چندماه بعد برادرشوهرم دوره کلاهبرداریاش تموم شد وخدا برشکست کرد و کلی بدهی چندملیاردی بالااورد سند خواهرشو گذاشت تازه الان بعد از چندسال باکلی دعوا و فحاشی امسال سندشونو ازاد کرد

به چه شماره ای زنگ زدی

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

خودم نه ولی پسر عمه شوهرم که همسایمونه بچه دار نمیشد خانومش مشکل داشت حامله شد دکترا گفتن باید سقط شه اگه بدنیا بیاد ناقصه و میمیره خییییلی آزمایش داد و سونو رفت و همه تایید میکردن و میگفتن باید سقط شه از پیش آخرین دکتر که اومدن یه راست رفتن حرم پسر عمش میگفت نشستم گریه کردم گفتم یا امام رضا مگه تو ضامن یه آهو نشدی ؟ حالا من از یه آهو هم کمترم ؟ من بچه مو سالم از خودت میخوام تو که ضامن آهویی فقط همین یه بار ضامن منم بشو من گناه کارم تو بخدا بگو بچمو سالم بهم بده 😭😭😭

بچش سالم بدنیا اومد الان 9 سالشه ماشاءالله😍 خانوم و زیبا ،،، ما مشهدی هستیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.