2777
2789
عنوان

مدیران خودرو

10108 بازدید | 22 پست

خانوما کسی به تازگی از اونجا ماشین گرفته؟

خوش قول هستن؟از این بابت که میگن تحویل ۴۵ روزه هستش؟🌸

ممنون میشم اگه در جریان هستین بهم بگین💕

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۱ مهر تکمیل وجه کردم هنوز فاکتورم‌صادر نشد تحویل ماشینم ۲۳ آذر هست نظرات رو که میخوندم ظاهرا ...

مبارکتون باشه به سلامتی. ایشالله سر زمان مشخص شده بهتون تحویل میدن🌸

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
من ۲۱ مهر تکمیل وجه کردم هنوز فاکتورم‌صادر نشد تحویل ماشینم ۲۳ آذر هست نظرات رو که میخوندم ظاهرا ...

ببخشید عزیزم گفتید فاکتور هنوز صادر نشده…

اما قرارداد و اینا که امضا میشه درسته؟

نمیددنم والا تو نظرات میخونم میگن بدقولی دارن ماام قصد خرید ازشونو داریم اما بین دوتاماشین موندیم شما قصد خرید چه ملشینی رو دارید

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نمیددنم والا تو نظرات میخونم میگن بدقولی دارن ماام قصد خرید ازشونو داریم اما بین دوتاماشین موندیم شم ...

عزیزم راستش هنوز توو مرحله تحقیق هستیم اصلا مشخص نیست.

یعنی ممکنه بیشتر از دو ماه طول بکشه یا بعد از پرداخت مبلغ رو بیشتر کنن؟

عزیزم راستش هنوز توو مرحله تحقیق هستیم اصلا مشخص نیست. یعنی ممکنه بیشتر از دو ماه طول بکشه یا بعد ا ...

نه دیگه وقتی شما کل مبلغو بدی ریگه افزایش قیمت نمیخوری.ماام دو دل هستیم حتی پرسنلش گفت که تو اذر افزایش قیمت داریم اما ما درخواست تست درایو کردیمو تا اونو نریم نمیخریم.حالا دیگه چقدر لفزلیش قیمت بخوره و چجوری بشه رو نمیدونم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه دیگه وقتی شما کل مبلغو بدی ریگه افزایش قیمت نمیخوری.ماام دو دل هستیم حتی پرسنلش گفت که تو اذر افز ...

ایشالله هر چی خیره همون بشه💕

دوست عزیز ۴۵روز نه ۴۵روز کاری یعنی تعطیلات و پنجشنبه جمعه رو حساب نکنید و اینکه اون ۴۵روز بعد از تکمیل کامل مدارک هست خود تکمیل مدارک رو دوماه لفتش میدن.و اینکه تاخیر هم بله دارن حداقل یک ماه رو دارن

دوست عزیز ۴۵روز نه ۴۵روز کاری یعنی تعطیلات و پنجشنبه جمعه رو حساب نکنید و اینکه اون ۴۵روز بعد از تکم ...

عزیزم روی قیمت توافق شده که دیگه تغییری لحاظ نمیشه درسته؟ حتی اگه بعدش قیمت ها افزایش داشته باشن؟

عزیزم روی قیمت توافق شده که دیگه تغییری لحاظ نمیشه درسته؟ حتی اگه بعدش قیمت ها افزایش داشته باش ...

بله وقتی پرداخت میکنید و ثبت میشه دیگه هرچقدر طول بکشه قیمت همونه.اینم دقت کنید خودتون و ضامن  بعد کم شدن اقساط باید هفتاد درصد مبلغ باقیمانده حقوق بشه قسط ماشین وگرنه قبول نمیکنن

ببخشید عزیزم گفتید فاکتور هنوز صادر نشده… اما قرارداد و اینا که امضا میشه درسته؟

بله گلم

معمولا صدور فاکتور طول میکشه

اما قرارداد از همون روزی که تکمیل وجه کردین شروع میشه

آوا هستمه ... ته کچیک