saba_bano22 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 989 عنوان حلقه ازدواج 151 بازدید | 5 پست سلام دوستان.فردا میخوایم خرید عقدمون شروع کنیم .چه چیزایی باید برا چمدون عروس و داماد بگیریم ؟؟؟به نظرتون حلقه سفید بهتره یا زرد ؟خودم سفید دوست دارم ولی اطرافیانم یه حرفی زون دو دلم. 1401/09/05 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miinnaaa عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 6968 هررررر چی خودت دوس داری بخر ب حرف دیگران اهمیت نده توباید دوسش داشته باشی و تو میپوشیش نه دیگران منم حلقه سفید دوس داشتم ولی بخاطر حرف دیگران زرد گرفتم اصلا دوسش ندارم ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ مــــن ؏شــ♡ـقرو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
saba_bano22 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 989 هررررر چی خودت دوس داری بخر ب حرف دیگران اهمیت نده توباید دوسش داشته باشی و تو میپوشیش نه دیگران&nbs ... بهم میگن طلا سفید رنگ هست میره از این چیزا زیاد میگن ، خیلی دو دلم کردن
miinnaaa عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 6968 بهم میگن طلا سفید رنگ هست میره از این چیزا زیاد میگن ، خیلی دو دلم کردن اصلا همچین چیزی نیست جاریم۱۲ساله حلقه اش تکون نخورده طلاسفیدم هستطلا کلا ب مواد شیمیایی خیلی قوی مث جرمگیر واکنش میده و همون زردش هم بیرنگتر میشه ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ مــــن ؏شــ♡ـقرو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
nilia1375 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 478 بهم میگن طلا سفید رنگ هست میره از این چیزا زیاد میگن ، خیلی دو دلم کردن خب بره عزیزممیدی دوباره آبکاری میکننیه بار فقط قراره حلقه بخریاونی که دوست داری رو بخر