2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66386 بازدید | 1895 پست

سلام صبح بخیر کتی جون 

طبق روش دکتر کرمانی کالری مو حساب کردم 

56 × 20 کردم -100 :1020 کالری به دست اومد؟؟

باز از این سایت به اون سایتم 

یکی 1300 تا میده 

یکی 1200 

این روش دکتر کرمانی هم که 1020 تا داد ؟؟

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام صبح بخیر کتی جون  طبق روش دکتر کرمانی کالری مو حساب کردم  56 × 20 کردم -100 :1020 ک ...

عزیزم متدها متفاوته

کرفس چقدر میده؟

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

منم میخوام عضو بشم توضیحاتم خوندم

خوش اومدی عزیزم 

وزن و قد و سنتون؟

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام صبح بخیر کتی جون  طبق روش دکتر کرمانی کالری مو حساب کردم  56 × 20 کردم -100 :1020 ک ...

از دکتر کرمانی رژیم گرفتی ؟

وزن اولیه 7️⃣9️⃣ ⛔️⛔️ هدف اول 7️⃣5️⃣  هدف دوم 7️⃣0️⃣   هدف سوم 6️⃣5️⃣           ⚠️ شروع ۱۹آذر ۱۴۰۱⚠️                          👌انشالله به کمک سرگروه ودوستان کنارهم موفق میشیم  😊😊                                   👈عضو گروه مانکن های زیبا👉                                                   👈گروه بنفش👉

خداوکیلی منو ول نکنید تا الان توی هر گروهی رفتم همه باهم حرف میزدن و بهم بی محلی میکردم منم ول کردم

وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚.  
پس بسم الله امروز چکارا کردی😍💪🏼

کتی جان

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

من امروز وزن کردم ناشتا خودمو ۷۸و۶۰۰ شدم وزن هفته پیش۷۹و۵۰۰

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏
خداوکیلی منو ول نکنید تا الان توی هر گروهی رفتم همه باهم حرف میزدن و بهم بی محلی میکردم منم ول کردم

خیالت تخت هم وزن کم میکنی 

هم سبک زندگیت روال میشه 

هم دوست پیدا میکنی

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱