2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66373 بازدید | 1895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان خوبین من دیروز و امروز مهمون داشتم متاسفانه نتونستم کالری شماری کنم ولی خب زیاده روی نک ...

نه دیگه نشد اینحرفا برای گروه ما نیستاااا🤓

اگه پست ها رو خونده باشی متوجه تاکید من شدی که بیشتر ازینکه بخوام لاغر بشیم دوست دارم لایف استایلمون تغییر کنه و ذهنمون به درست خوردن عادت کنه 

برای این تغییر لازمه که با اتفاقات پیش بینی نشده یا مسائلی که کنترلش دست ما نیست مَچ بشیم مثل تغییرات دوران پریودی یا مریضی یا مهمونی یا گاهی فشارهای روانی و ....  این مسائل رو باید بخوبی درک کرد و باهاشون کنار اومد چون جزئی از زندگی ان 

ما روی بخش محدودی از زندگیمون کنترل داریم و همونو میخوایم درستش کنیم پس برای چیزی که کنترلش کاملا دست تو نیست و ممکنه گاهی پیش بیاد خودتو سرزنش نکن و اصلا وسواس بخرج نده

در عوض به اراده و پشتکارت افتخار کن که هنوز تو لیست هستی 💪🏼😍😍😍😍😍🥰🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

یاد بگیر عالیه ها جزو ورزش هاییه که زیریک ماه جواب میده

خیلی سعی کردم نشد یهو میفته پایین😜

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

دوستان عزیز شما علاوه برفستینگ ورزش هم میکنین انشالله این شنبه هم مثل شنبه های قبل تصمیم گرفتم ببینم اجرا میکنم یانه 😅😅😅

وزن اولیه 7️⃣9️⃣ ⛔️⛔️ هدف اول 7️⃣5️⃣  هدف دوم 7️⃣0️⃣   هدف سوم 6️⃣5️⃣           ⚠️ شروع ۱۹آذر ۱۴۰۱⚠️                          👌انشالله به کمک سرگروه ودوستان کنارهم موفق میشیم  😊😊                                   👈عضو گروه مانکن های زیبا👉                                                   👈گروه بنفش👉
دوستان عزیز شما علاوه برفستینگ ورزش هم میکنین انشالله این شنبه هم مثل شنبه های قبل تصمیم گرفتم ببینم ...

مگه تاپیک ها نمیخونی عزیزم

بارها توضیح دادم تاپیک رو بخونید ممکنه سخت باشه ولی اطلاعات خوبی بدست میارید و آگاهانه شروع میکنید💗

علاوه بر رعایت رژیم روانه حداقل ۴۰ دقیقه و حداکثر ۶۰ دقیقه ( ما از ۴۰شروع کردیم ، هر هفته ۵ دقیقه اضافه میشه) هر نوع ورزشی که ضربان قلب بالا بره و باز پایین بیاد باید انجام بدید مثل پیاده روی تند و کند یا هر نوع ورزش دیگه

💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼😍 گبولی مرغ چیه؟

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
یاد بگیر عالیه ها جزو ورزش هاییه که زیریک ماه جواب میده

منم هر کاری میکنم اصلا نمیشه 😅😅

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
مگه تاپیک ها نمیخونی عزیزم بارها توضیح دادم تاپیک رو بخونید ممکنه سخت باشه ولی اطلاعات خوبی بدست می ...

اره چون تازه چندروز به شما پیوستم دیگه گفتم از شنبه شروع کنم 😄

وزن اولیه 7️⃣9️⃣ ⛔️⛔️ هدف اول 7️⃣5️⃣  هدف دوم 7️⃣0️⃣   هدف سوم 6️⃣5️⃣           ⚠️ شروع ۱۹آذر ۱۴۰۱⚠️                          👌انشالله به کمک سرگروه ودوستان کنارهم موفق میشیم  😊😊                                   👈عضو گروه مانکن های زیبا👉                                                   👈گروه بنفش👉

ممنون که اسکرین شات گوگل دادی😅 

منظورم این بود غذای کجاست و اصالتش و اینچیزا 

دوست داشتم در موردش خودت بگی

گوگل رو که...😅😅😅

ممنون که اسکرین شات گوگل دادی😅  منظورم این بود غذای کجاست و اصالتش و اینچیزا  دوست داشت ...

😅😅😅

غذای جنوبی هست  عزیزم برای غرب استان هرمزگان هست. 

خیلی خیلی خوشمزه هست من عاشقشم. 

دیگه گفتم راحت تر هست عکس بزارم 😅😅😅

😅😅😅 غذای جنوبی هست  عزیزم برای غرب استان هرمزگان هست.  خیلی خیلی خوشمزه هست من عاشقشم ...

lazy lady 😅😅😅