2821
2789
عنوان

رفع پف چشم

160 بازدید | 8 پست

چکار می کنید برای رفع پف دور چشم؟یا برای پیشگیری از پف چشم؟  

یکدنیا ممنون میشم ازتون❤❤❤

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه پف بالای چشمو میگی چاره نداره که🤕 اگه جایی بخوام برم یک ساعت زودتر بیدارمیشم که کمتر بشه

کلا دور چشم منطورمه...چند هفته ای هست که که چشام خیلی پف میکنه. کرمی چیزی هست برای برطرف کردنش؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
 بسلامتی  انشالله همون چیزی بشه که باب میلت هست😍

هر کی منو میبینه فکر میکنه یا خوابم یا گریه کرده من پف پلک دارم نه افتادگی و نه پشت پلک

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

من از مامان بابام اسیب دارم میبینم 

میشع بیای تاپیک اخرم؟؟ کمکم کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم      متــاهل و متعـــهد        اقــایان سایت خدایـــی نکرده درخواست دوستی ندیــن  و وارد تاپیکـام نشـــید واکنشم تـنده
هر کی منو میبینه فکر میکنه یا خوابم یا گریه کرده من پف پلک دارم نه افتادگی و نه پشت پلک

از روش های خونگی و دمنوش ها برای رفع پف زیر چشمت استفاده کردی؟ این لینک رو باز کن بهت کمک می کنه که پف زیر چشمت کم بشه ولی اگه خوب نشد باید به دکتر مراجعه کنی و آزمایش بدی . تو این لینک نوشته ممکن چه مشکلاتی باعث به وجود اومدن پف زیر چشم میشه .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز